stephen dorff blade

Stephen Dorff a Pengében

Stephen Dorff szerint a Fekete Özvegy egy vacak

Sajnálja Scarlett Johanssont, hogy benne kell lennie.


Stephen Dorff tipikus karakterszínész, akiből egy időben próbáltak nagy sztárt csinálni, de sokkal jobban állnak neki az olyan projektek, mint a True Detective legutóbbi évadának főszerepe, vagy éppen Sofia CoppolaMade In Hollywoodjának főszerepe. Egy interjúban megkérdezték, hogyan választ szerepet a mai Hollywoodban.

Dorff pedig megragadta az alkalmat, hogy elmondja, mennyire rosszul néz ki szerinte a Marvel új szuperhősfilmje, a Fekete Özvegy.

Még mindig vadászom a jó dolgokat, mert nem akarok Fekete Özvegyekben szerepelni. Egy rakás vacaknak néz ki számomra. Olyan, mint egy rossz videójáték. Szégyelltem magam az emberek helyett, akik benne vannak. Szégyelltem magam Scarlett (Johansson) helyett is. Biztos vagyok benne, hogy fizettek neki érte egy rakás milliót, de szégyelltem magam helyette is. Nem akarok benne lenni ezekben a filmekben. Nagyon nem. Inkább keresgélek a fiatal rendezők közt, amíg egy nap rábukkanok a következő Kubrickra és inkább neki játszom.

Az interjúban az idei Oscar-gálát is kritizálta, mondván, hogy az egyik legcikibb dolog volt, amit valaha látott. Problémája ugyanakkor sokkal inkább Hollywood jelenével van, mint konkrétan a gálával.

A színészek azt se tudják, hogy mit csinálnak. A filmkészítők se tudják, hogy mit csinálnak. Mind ezekben a kis dobozokban ragadtunk ezeknek a streaming szolgáltatásoknak. TV, film, mind egy nagy végtelen tartalom.

A színész szavaira nagyjából úgy reagáltak a képregényrajongók, ahogy az várható volt. Sokan felhívták a figyelmet rá, hogy Dorff már volt ilyen filmben, a Pengében, de persze lehet, hogy az MCU-ra értette Dorff a dolgot. Voltak, akik megjegyezték, hogy az utóbbi néhány filmje alapján a színész elég fura helyeken keresi a következő Kubrickot. Egy biztos, a színész nagyon elégedetlen jelenleg Hollywooddal.

(Forrás: Consequence)


A figyelmetekbe ajánljuk