A legmenőbb tükrök - faltól falig
A tükör az egyik olyan berendezési tárgy, ami valamilyen formában minden otthonban megtalálható. Legyen szó egy kicsi asztali tükörről vagy egy tolós szekrényajtóról, a tükrök elengedhetetlen részei az otthonunknak.

A tükör segít elvégezni az utolsó simításokat a külsőnkön megbizonyosodhatunk róla, hogy nem maradt fogkrém a szánk szélén vagy hogy jól áll-e a kiválasztott ruhadarab. Az előszobától keresztül sétálva a házon majdnem minden szobában találhatunk tükröt valamilyen célból. Fontos, hogy a méret és forma a számunkra tökéletes funkciót szolgálja.


Csaljunk a térrel!

Egy nagyméretű fali tükörtől még egy kisebb szoba is tágasabbnak tűnhet és jól elhelyezve a sötétebb szobákat is képesek fényessé varázsolni. Próbáld ki a fürdőszobádban vagy egy gardrób helységben, ezután teljesen más érzés lesz belépni oda. Ha szeretnénk, hogy a szoba tágasabb legyen akkor helyezzünk fel egy vízszintes tükröt, ha pedig nyújtani szeretnénk a teret, akkor az állótükör a tökéletes választás.

Tipp: Helyezzük el úgy a tükrünket, hogy visszaverjék a fényt ezzel megvilágosítva bármelyik helyiséget.

Az egyszerű kerek formától a napsugárig

A változatos formáknak köszönhetően az otthonunk bármely részére találhatunk megfelelő tükröt.

Még a gyerekek fantáziáját is felkelthetjük egy velük egymagas tükörrel, ez garantáltan játékra buzdítja majd őket, és még az is lehet, hogy több kedvet kapnak a készülődéshez.

Ha a fürdőszobába keresel kiegészítő tükröt akkor akár egy nagyítós kerek tükörben is szépítheted magad, vagy ha valami trendibbre vágysz akkor feldíszítheted az előszobát egy több elemből álló napsugár formájú tükörrel. A megfelelő stílusú tükörrel az egész szoba hangulata pozitívabb és ragyogóbb lehet.

Motiváld saját magad!

Könnyen készíthetsz otthoni jóga stúdiót vagy edzőtermet magadnak, ha beszerzel egy falnak támasztható tükröt. Ezután már minden egyes mozdulatodat tökéletesen láthatod és ha végeztél, csodálhatod az eredményt, és indulás előtt is vethetsz egy pillantást az öltözékedre, hogy biztosan a legjobb formádban indulj el otthonról. Ha pedig sminkeléshez, készülődéshez keresel tükröt akkor szerelj fel két lámpát a sminktükör két szélére és máris ragyoghatsz!

A legjobb hatás érdekében próbáld meg ezt a tükröt természetes fényforrás közelébe helyezni!

A figyelmetekbe ajánljuk