Elképzelhető, hogy érkezik a Bohém Rapszódia 2. része
Van rá esély, hogy a Queen történetét feldolgozó, elképesztően sikeres Bohém Rapszódia című film folytatást kap az elkövetkezendő években.


A második rész ötlete közel sem mondható újnak, már a múlt évben felvetődött az a pletyka, miszerint a rekordok tömegét megdöntő Bohém Rapszódia folytatást kap, ám akkor a zenekar gitárosa, Brian May még így fogalmazott:

Nem hisszük, hogy készítünk még egy filmet, ez hosszú és a rövid válaszom is a kérdésre, úgy gondoljuk a jövőben más dolgokra fogunk fókuszálni

Az idők azonban változnak és a gitáros egy friss Instagram Live keretein belül már ezt mondta a lehetséges folytatást illetően:

Foglalkoztat minket a dolog és folyamatosan ötletelünk rajta. Nehéz lesz felülmúlni az első részt mivel egyikünk sem tudta megjósolni, hogy milyen hatalmas sikere lesz. A szívünket, lelkünket beletettük az elkészítésébe, de senki nem tudta volna megjósolni a sikerét, ami nagyobb volt, mint az Elfújta a szélnek – mondta.

Ezután még hozzátette, hogy a lehetséges második rész sikerének a kulcsa a jó forgatókönyv, azt viszont nagy valószínűséggel hosszú idő lesz megtalálni.

Az első film sikereit látva nem is csoda, hogy komolyan fontolóra vették a folytatást. A Bohém Rapszódia ugyanis 904 millió dollárt hozott a konyhára, amelyből busásan részesültek az együttes tagjai is. Emellett a mozi 4 Oscar-díjat nyert, köztük a Legjobb férfi főszereplőnek járó aranyszobrocskát, melyet Rami Malek érdemelt ki Freddie Mercury megformálásáért.

Forrás: JustJared

A figyelmetekbe ajánljuk