Az Empire State building.

Kihagyhatatlan lehetőséget kínál az Empire State Building a szerelmeseknek

Az Empire State Building mindig is különleges helyet foglalt el a turisták szívében, hiszen a 86. és 102. emelet kilátóteraszairól páratlan kilátás nyílik New Yorkra.


Az Empire State Building a megépülése óta New York egyik legfőbb szimbóluma, de amikor a A szerelem hullámhosszán című filmben Sam Baldwin (Tom Hanks) és Annie Reed (Meg Ryan) Valentin-napon az épület tetején találkoztak, az egy egészen másfajta érdeklődést váltott ki, különösen a romantikus lelkek körében.

Az épület illetékesei most a Happily Ever Empire promócióval lehetőséget adnak azoknak a pároknak, akik különleges helyszínt keresnek a lánykérésre.

A pároknak 1000 dollárért (300 000 Ft) cserébe lehetőségük van arra, hogy az épület tetején, privát környezetben ejtsék meg az eljegyzésüket. A csomag tartalmaz egy privát túrát az épület kiállítási tárgyai között, VIP belépést mindkét csillagvizsgálóba, valamint egy üveg pezsgőt is – írja a Travel Awaits.

Nincs jobb hely a szerelem megünneplésére, a világ legromantikusabb épületénél

– mondta Jean-Yves Ghazi, az Empire State Building Obszervatórium elnöke egy közleményben.

Ghazi elmondta, hogy az épület az évek során valódi párok számára is kulcsfontosságú helyszín volt.

Az Empire State Building történelme során oly sok szerelmi történetnek adott otthont, és nagy örömünkre szolgál, hogy mostantól exkluzív, romantikus és személyre szabható lánykérési élményt kínálhatunk a világ minden tájáról érkező pároknak

– folytatta.

A csomaggal a párok a 86. emeleti csillagvizsgálóban ünnepelhetik az eljegyzésüket, majd felmehetnek a 102. emeletre, ahol a padlótól a mennyezetig érő ablakok és a 360 fokos kilátás nyílik New Yorkra.

A Happily Ever Empire csomagot legalább 24 órával korábban kell lefoglalni, és csak a párnak szól. További jegyek vásárolhatók egy fotós részére, akit nem az épület biztosít, vagy bármely családtag és barát számára, aki részt kíván venni a rendezvényen.

Az eredetileg 1931-ben megnyitott épületet nemrégiben felújították, és a csillagvizsgáló vendégei számára külön bejáratot, egy 10 000 négyzetméteres múzeumot és egy teljesen újjáépített 102. emeleti csillagvizsgálót alakítottak ki.

A figyelmetekbe ajánljuk