Emma Watson

Emma Watson, a híres Harry Potter trió Hermionéja eltűnt Hollywoodból egy ideje.


Az elmúlt években Watson hátat fordított Hollywoodnak, visszavonult a színjátszástól, és még azt is hagyta, hogy közösségi csatornái alvó üzemmódba kerüljenek. Az üzenet egyértelmű: a rajongók nem igen hallhatnak mostanában Emma Watsonról.

Az elzárkózás ellenére Watson továbbra is rendszeresen bekerül a bulvár hírekbe, nem is olyan rég Seth Rogen színész például elárulta, hogy Watson otthagyta forgatás közben a 2013-as Itt a vége című filmet.

Emma Watson Párizsban született, ügyvéd szülők gyermekeként, most 30 éves, és csak 10 éves volt, amikor Hermione szerepére választották, ez volt az első nagy tévéfilmje.

Az évek múlásával a Warner Bros további hét Harry Potter-filmet dobott össze, Watson továbbra is maradt Hermione szerepében. Közben művésszé nőtte ki magát.

Legfrissebb sikerei közé tartozik A szépség és a szörnyeteg 2017-es Disney-adaptációja, amiért Watson számára 19,7 millió dollárt fizettek (a film világszerte 1,26 milliárd dollárt hozott), valamint az Oscar-díjra jelölt Kisasszonyok című film, ebben szerepelt legutoljára.

Az elmúlt hónapokban azonban Watson nemcsak a színjátszástól vonult vissza, hanem a nyilvánosság elől is.

A színésznő, akit 2014-ben az ENSZ Nők jószándékának nagykövetévé neveztek ki, tavaly június óta nem tett közzé posztot közösségi média csatornáin. Az Instagram-oldalán, amely továbbra is 60 millió követővel rendelkezik, a következő olvasható: "Emma hivatalos Instagram-oldala jelenleg alvó állapotban van, és nem frissül. "

Ügynöke februárban emellett a Daily Mail-nek elmondta, hogy Watson "nem vállal új kötelezettségvállalásokat". A kiadvány állítása szerint Watson magánéletét élvezi vőlegényével, aki nem más, mint Leo Robinton. A pár a hírek szerint januárig titokban Ibizán élt.

Watson azóta visszatért Los Angelesbe Robintonnal ─ aki állítólag sok pénzt keres legális kannabisz eladásával LA-ben.

Emma Watsonnak nyomós oka volt rá, hogy elvonuljon a világ elől. 18. születésnapján például lefényképezte egy paparazzi, aki a szoknyája alá próbált belesni. Számos fenyegetéssel is szembe kellett néznie.

"Nem beszélhetek a barátomról egy interjúban, úgy, hogy elvárom, hogy az emberek ne készítsenek paparazzi képeket rólam, amikor az otthonom előtt sétálgatok. "

─ mondta a Vanity Fairnek 2017-ben.

Tavaly júniusban Watson elmondta a Vogue-nak, hogy csatlakozott a Gucci tulajdonában lévő luxuscikk-társaság, a Kering igazgatótanácsához, ahol a fenntarthatósági bizottság elnöke.

„Ha az emberek észreveszik, hogy újonnan csendben vagyok, az nem azt jelenti, hogy már nem vagyok ott, vagy nem érdekel! Csak más módon fogom végezni a munkámat ─ kevesebb vörös szőnyeg és több konferencia-találkozó!"

─ nyilatkozta Watson a jövőt illetően.

(Forrás: Nzherald)


A figyelmetekbe ajánljuk