Sacha Baron Cohen elárulta, hogy Boratként nem fog visszatérni a mozivászonra.

A Borat rajongók feltehetőleg nagyon szomorúak, ám ezen a héten nem csak ők kaptak rossz hírt. Rowan Atkinson is bejelentette, hogy nem hajlandó többé Mr. Bean bőrébe bújni.

A legelső Borat-filmet 2006-ban mutatták be Sacha Baron Cohen főszereplésével, ami óriási sikert aratott. Az álldokumentumfilm- vígjáték görbe tükröt állított Amerika elé, és hétköznapi embereket valamint problémákat sorakoztatott fel benne, ami azonnal megérintette a nézőket. Sokak szerint a legviccesebb film, amit valaha láttak, ám ennek most úgy tűnik örökre vége - legalábbis a színész állítása szerint.

Még a 2020-as második rész sem volt elég ahhoz, hogy meggondolja magát, sőt!

Tavaly a semmiből érkezett a folytatás, ami Donald Trump Amerikáját célozta meg, és szintén hatalmas siker lett, de még ez sem volt elég ahhoz, hogy Cohen ne mondjon le a népszerű karakterről. Éppen ellenkezőleg. Úgy érzi elérte a célját a filmmel, az emberek pedig megértették a komoly üzenetét, ezért a továbbiakban nem lesz szükség a „kazah nép fehér gyermekére".


Related Articles From Your Site

Friss

Hamu és Gyémánt

Napindító gondolat – 06.16.

Szerda reggel Maya Angelou gondolatait idézzük, aki a szabadság egyik legfontosabb tulajdonságára emlékeztet minket.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A Microsoft Xbox minihűtőt ad ki

Az egész viccként indult, de végül valódi termék lett belőle.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

3+1 esemény, amik az elmúlt hetekben történtek a Marson

Újabb hónap telt, a Marson pedig folyamatosan történelmi jelentőségű események történnek. Cikksorozatunk harmadik része következik!
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk