Sacha Baron Cohen újra legnépszerűbb karakterének bőrébe bújt, némi csavarral.A múlt hónapban lencsevégre kapták Sacha Baron Cohent, Boratként. Akkor már szárnyra kaptak pletykák, hogy valamilyen formában visszahozza a karaktert. Most kiderült, hogy a Borat 2-t forgatta, ami azóta már el is készült, sőt pár szerencsésnek le is vetítették már a filmet. A folytatásban Borat már nem a kazah televízió alig ismert személyisége, hanem valóságos sztár lett az első film miatt, így álcáznia kell magát.

Egyelőre rejtély, hogy melyik stúdió finanszírozta a folytatást, az elsőt az azóta már a Disney-be olvadt 20th Century Fox, de nehéz lenne elképzelni, hogy a családbarát imázsára nagyon vigyázó Disney kiadna egy ilyen filmet. Mivel már a Da Ali G Show-ban feltűnt az első mozifilm előtt a karakter, valószínűleg Cohen birtokolja a karakter jogait, így azt kezd vele, amit csak akar – írja a Collider.

Friss

Joe Exotic árverésre bocsájtja a Tigrisvilágban látott ruháit

Mindezt a rácsok mögül.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

LEGO X Adidas – egy „sportcipő", amibe nem szívesen bújnál bele

A sneaker-rajongók egy újabb újdonsággal bővíthetik gyűjteményüket, bár ebben a „cipőben" aligha tudnának kényelmesen útra kelni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Idén is mindenkit vár Budapesten a Bar Show (x)

A Nyissunk Együtt! egy korlátozott kiadású koktélmagazin, amely a Fine Brands Company, a Moët Hennessy és a Magyar Bártender Szövetség közötti együttműködésből jött létre azzal a céllal, hogy támogassa a koronavírus-világjárvány következtében nehéz helyzetbe került bárokat és étteremeket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk