A vevő, a tulajdonos és az alkalmazottak is örülhettek a tranzakció végén.

Egy izraeli luxusékszereket gyártó cég egy egészen különleges arcmaszkot készített el egy vevő kérésére. Az egész azzal kezdődött, hogy a Yvel vállalat tulajdonosa levelet írt a törzsvásárlóknak, illetve a luxusékszerek kedvelőinek, hogy rendeljenek exkluzív kiegészítőket tőlük, hogy átvészelhessék a koronavírus-járványt.

A levél olyannyira jól sikerült, hogy befutott egy nem mindennapi rendelés is: egy nevének elhallgatását kérő üzletember egy már túlzás nélkül is arcdísznek nevezhető maszkot szeretett volna gyártatni magának.

Az ékszerész cég el is készítette mindezt, nagyjából másfél millió dollár (500 millió forint) értékben.

Ezzel a világ legdrágább maszkjának tulajdonosa is lett a rejtélyes üzletember. Az ékszer- és maszkkeverék 250 grammos, 18 karátos aranyból készült és 3608 természetes fekete-fehér gyémánt díszíti. Ráadásul a készítők állítása szerint a koronavírus ellen is tökéletes védelmet nyújt.

Ha mindez nem lett volna elég:

a cég tulajdonosa a befolyt összeg egészét az alkalmazottaknak ajánlotta fel, hogy segítsen átvészelni nekik a pandémia által okozott nehéz időszakot.


Friss

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért zsugorodott össze az emberi agy az elmúlt 30 ezer évben

A tudósok szerint az emberi agy zsugorodása testi változásokhoz köthető.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk