Eladó John Lennon és Yoko Ono egykori közös háza Palm Beach-en

Ha valaki tud 47,5 millió dollárt áldozni a célra, itt a lehetőség, hogy egy világhírű páros egykori házába költözzön be – ráadásul egyben Rod Stewart szomszédja is lehet!


John Lennon és Yoko Ono 1980-ben, nem sokkal a zenészlegenda tragikus halála előtt vásárolták házukat a floridai Palm Beach-en. A több mint 5000 négyzetméteres területen fekvő, 1300 négyzetméter alapterületű, spanyol stílusban épült házhoz három garázs és két medence tartozik. A teljes ingatlan most 47,5 millió dolláros áron került ki az ingatlanpiacra – tudta meg a Wall Street Journal.

Elad\u00f3 John Lennon \u00e9s Yoko Ono egykori k\u00f6z\u00f6s h\u00e1za Palm Beach-en Andy Frame Photography

Robert Rosen John Lennon utolsó napjairól szóló könyvében (Nowhere Man: The Final Days of John Lennon) azt írja, a Beatles tag és Ono nem is látták személyesen a floridai házat a vásárlás előtt, mivel attól tartottak, hogy a jelenlétüktől megőrülnek majd az emberek, és ezzel párhuzamosan az ingatlan ára is magasabbra szökik. Ehelyett minden házba, amin gondolkoztak, különböző embereket küldtek el, akik polaroidképeket készítettek, és ezt mutatták meg később a párnak, hogy dönteni tudjanak.

Yoko Ono Lennon halála után felújíttatta a házat, de nem sokkal később, 1986-ban 3,15 millió dollárért el is adta. A jelenlegi tulajdonos 2016-ban 23 millió dollárért jutott a villához.

Forrás: Architectural Digest

A figyelmetekbe ajánljuk