Stephenie Meyer 2005-ben egy csapásra változtatta meg a közvélekedést a vámpírokról. Az írónő 12 éves kihagyás után érkezett meg a folytatással, mely a Midnight Sun címet kapta.Egy hét alatt, egymillió példány

Az eredeti sztorit szinte mindenki ismeri, legalábbis a két szerelmes főszereplő egyikének elmesélését mindenképp. A halandó Bella Swanba beleszerető és vámpírként élő Edward Cullen történetéről azonban eddig kevesebbet tudtunk. Az írónő legújabb könyvében ezt a hiányosságot pótolta, amit a rajongók úgy tűnik, meg is hálálnak neki:

a könyv augusztus elején jelent meg az Egyesült Államokban, az első héten pedig máris egymillió példány fogyott belőle

– tudhatjuk meg a Hollywood Reporter beszámolójából.

Más országokban is erősen indított 

A könyv nem csak az USA-ban ugrott egyből a sikerlisták legelejére: Hollandiában, Brazíliában, Németországban, valamint az Egyesült Királyságban is az első helyen nyitott, Franciaországban pedig sikerült a dobogó második fokára kerülnie.

„Óriási öröm számunkra, hogy visszahozhatjuk az emberek számára a Twilight Saga-világát, valamint, hogy együtt ünnepelhetjük ezt a nagyszerű eredményt Stephenie-val, a rajongókkal és a könyvkereskedőkkel, akik az elmúlt 15 évben végig támogattak minket"

– mondta Megan Tingley, az írónő könyvét is kiadó Brown Books for Young Readers ügyvezető alelnöke.

Friss

Unsplash/Myke Simon

Eltávolították Csehország utolsó telefonfülkéjét

Már véglegesen a múlté a nyilvános telefonállomások kora Csehországban.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Long Island Iced Tea – a koktél, amit muszáj elkészítened otthon!

A Long Island Iced Tea-nek elnevezése becsapós lehet, hiszen nem egy jeges teáról beszélünk, hanem egy teát egyáltalán nem tartalmazó, igen magas alkoholtartalmú koktélról.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk