A Degrassi gimi

A gyereksztárként indult rapper attól félt, hogy ettől túl puhánynak fog tűnni.


Mielőtt Drake a világ egyik legismertebb előadójává vált volna, Aubrey Grahamként A Degrassi gimi sztárja volt. Ő játszotta a Jimmy Brookst, a kosárcsapat sztárját, aki a széria egyik legemlékezetesebb epizódjában egy iskolai lövöldözés következében lebénult és kerekesszékbe került. Most a sorozat 20 éves évfordulója alkalmából a sorozat írója, James Hurst elmesélte, hogy a drámai fordulatot nem igazán fogadta jól a kanadai sztár.

Mint mondta, ügyvédjével megfenyegette őket Drake, hogy amennyiben nem gyógyul fel a karaktere, úgy nem tér vissza a következő évadra. Hurst elbeszélgetett vele, kiderült, hogy attól tartott, hogy túl puhánynak tartják majd azért őt, amiért egy kerekesszékes karaktert játszik.

Hurst aztán meggyőzte az akkor még csak színészként ismert sztárt, hogy túlélni egy iskolai lövöldözést elég kemény dolog, ráadásul valaki valahol kerekesszékben biztos jobban érzi magát, mert egy ennyire menő sráccal tud azonosulni a tévében. Pár évaddal később végül csak bejött ez a fenyegetés úgy tűnik, ugyanis a sorozat alkotói végül meggyógyították Jimmyt.

Íme a teljes A Degrassi gimi epizód, amiben Drake karaktere lebénül, amennyiben szeretnéd megnézni a rapsztárt gyerekszínészként.

(Forrás: Consequence)


A figyelmetekbe ajánljuk