dmx

Váratlanul feltűnt albán lagziban, sőt egyszer hajnalban még fel is mosott egy gyorsétterem dolgozói helyett.


A hétvégén 50 éves korában elhunyt Earl Simmons, művésznevén DMX igazi raplegenda volt, aki egyedi karizmáját színészként is tudta kamatoztatni, emlékezetes alakításokat is maga mögött hagyva. Ugyanakkor most a halála kapcsán fény derült egy eddig keveset tárgyalt oldalára is a hip-hop ikonnak, akiről szinten minden történet egyszerre szürreális és csodálatos.

Akad róla felvétel, ahogy egy albán esküvőn táncol a násznéppel, ahol állítólag csak úgy feltűnt a semmiből. Egyszer egy gyorsétteremben megkérdezte, hogy csinálhat-e a konyhában néhány omlettet. A kérés szokatlansága ellenére a gyorsétterem dolgozói nem tudtak nemet mondani a sztár kérésének. Úgyhogy omletteket csinált a konyhában.


Egyszer pedig hajnal négykor beállított egy másik gyorsétterembe, ahol elkezdett a dolgozók helyett felmosni. Mint monda:

Ha eléred azt a pontot, hogy túl nagy embernek gondolod magad ahhoz, hogy felmoss egy padlót, akkor az életed rég el van cseszve.

Tipikusan az a hírességnek jön le minden róla szóló történetből, mint aki sikerei ellenére teljesen hétköznapi életet élt, és akivel bármikor össze lehetett futni az utcán. És mint egy tweet árulkodik róla, a rappernek mindig volt türelme beszélgetni a rajongóival, ha azok megállították az utcán. Egy biztos, egy egészen egyedi embert veszítettünk hatalmas személyiséggel. Nyugodjon békében!


A figyelmetekbe ajánljuk