Teljesen új dalokból fog állni, amiből egyet már belengetett halála előtt a rapper.


Úgy tűnik, az 50 éves korában elhunyt DMX tragikus halála előtt új zenén dolgozott, ugyanis a Def Jam bejelentette, hogy május 28-án érkezik a rapper posztumusz albuma Exodus címmel, ami vadiúj dalokat fog tartalmazni. A lemez vezető producere pedig a hip-hop beatlegenda Swizz Beatz volt.

A rapper rajongói annak hallatán, hogy a Def Jam kiadó új lemezt ad ki a rapper halála után, valószínűleg rögtön arra gondolhatnak, hogy előástak néhány ősrégi, eddig nem hallott dalt. Hisz bár DMX bemutatkozólemezével gyakorlatilag feltette a térképre az akkoriban igencsak küszködő Def Jamet, később elváltak útjaik. 2012 óta pedig nem adott ki egyáltalán új zenét.

dmx exodus lemezbor\u00edt\u00f3

az Exodus lemezborítója

Jonathan Mannion

A legendás zenész viszont halála előtt már beszélt róla, hogy új zene fog érkezni tőle. Például említett egy új dalt, amin Bono is szerepel. Szóval DMX és a Def Jam amolyan szép kerek lezárásként újra egymásra talált és már egy ideje tervezték a nagy közös visszatérést, aminek a megjelenését sajnos DMX már nem érhette meg. Szóval a lemez megjelenése valószínűleg független a halálától, az csak szomorú apropója.

(Forrás: Consequence)


A figyelmetekbe ajánljuk