kid cudi

Nyáron már meg is fog jelenni a legelső kollekciója ígéretei szerint.


Kevés rapper volt akkora hatással a divatra, mint Kid Cudi, aki anno menővé tette a szűk farmereket és a grunge-os stílust. Most Twitteren bejelentette, hogy saját ruhamárkája lesz Kid Cudinak. Mint írja, régi terve ez, ami most valósul végre meg.

Végre elindul a saját ruhamárkám. Régóta érett már a dolog és régi álmom válik vele valóra. Több őrültség, tiszta vízió és menőség hamarosan!!!

Egy rajongója kérdésére pedig azt is elárulta, hogy a nyáron fog megjelenni a legelső kollekciója, ennél pontosabb időpontot, vagy éppen a márkája nevét nem árulta el. Mindössze annyit tudni a posztjai alapján, hogy farmernadrág biztos lesz az első megjelenések közt, arról tweetelt ugyanis, hogy megalkotja a tökéletes farmert.

Egyelőre azt sem tudni, hogy valamelyik nagy márka égisze alatt indítja el saját alvállalkozását, mert mondjuk megkereste a lehetőséggel valamelyik vezető ruhagyártó, vagy éppen teljesen független lesz, ami különböző együttműködésekre szerződik idővel nagyobb gyártókkal, mint mondjuk Beyoncé Ivy Parkja, ami jelenleg az Adidasszal dolgozva gyárt ruhát.

(Forrás: Complex)


A figyelmetekbe ajánljuk