Kaytranada, Lizzo, A$AP Rocky, Denzel Curry, Idles, Tyles The Creator, Slowthai, Poppy, Charli XCX, Billie Eilish, Mitski, Vampire Weekend, Rico Nasty, Childish Gambinoator, Slowthai, Poppy, Charli XCX, Billie Eilish, Mitski, Vampire Weekend, Rico Nasty, Childish Gambino
Manapság minden egyes héten követhetetlenül sok zene jelenik meg világszerte. Éppen ezért próbálunk segíteni az eligazodásban: minden héten összegyűjtjük az előző hét legérdekesebb megjelenéseit, hogy mindig képben lehess!


A hét lemeze: JPEGMAFIA - EP!

Az egyszerre érzelmes és agresszív ordítozós kísérleti hip-hopjáról ismert JPEGMAFIA miután tavaly kiadta az év egyik legjobb lemezét, nem tétlenkedett idén sem. Év eleje óta sorra adta ki az újabb és újabb kislemezeket, amik most értek kerek egészbe az utolsóval. Az EP! ugyanis az idén kiadott kislemezeinek a gyűjteménye, bónuszként egy új dallal. Egységben viszont simán az év egyik legerősebb lemeze, vagy EP-je, mivel minden dal annyira erős rajta.


Ezeket a lemezeket is csekkold!

Kid Cudi röviddel megjelenése előtt jelentette be Man On The Moon albumszériájának régóta halogatott harmadik részét. Az album hangzásán pedig erősen érezni Travis Scott hatását, akinek pont Kid Cudi az egyik legnagyobb inspirációja.


A selymes hangú Channel Tres új EP-jén olyan sztárokkal táncoltat, mint Tinashe és Tyler, The Creator.


James Blake idei EP-je mellé kiadott egy újabbat feldolgozásokból Billie Eilish-tól Frank Oceanig.


Ha karácsonykor szeretnénk a seggünket a padlóhoz verdesni, akkor a new orleans bounce műfaj legendájának, Big Freediának van egy EP-je hozzá twerkelhető karácsonyi dalokkal.


Húsz évvel az első és négy évvel a második lemeze után nem váratta újabb tizenhat évet a rajongóit. A hétvégén megjelent végre az ausztrál elektornikus zenei legenda harmadik nagylemeze is egy halom sztárközreműködővel az MGMT-től Denzel Curryn át Blood Orange-ig.


BIA egy sikeresnek tűnő kiadóváltás után újra kiadhatja, amit szeretne, ennek első hosszabb terméke pedig a hétvégén megjelent új EP-je.

A hét dala: King Gizzard & The Lizard Wizard - If Not Now, Then When?

A King Gizzard & The Lizard Wizard olyan iramban adott ki korábban lemezeket, hogy nehéz volt követni, egy ideje viszont olyan iramban vált műfajok között, hogy mostanra zenekarként zsánerileg besorolhatatlanok. Még ki sem hűlt legutóbbi country-sabb albumuk, már rögtön itt az újabb irány első kislemeze. Egy éve még trash metal albumot adtak ki, most pedig pszichedelikus funkot játszanak, ráadásul ezt is nagyon jól. A King Ghizzard & The Lizard Wizard továbbra is az egyik legkülönlegesebb zenekar jelenleg.

Ezeket se hagyd ki!

Bár a karácsonyhoz közeledve egyre kevesebb és kevesebb izgalmas új megjelenés van, ez a hét még tartogatott számunkra számtalan érdekes új kislemezt is. Troye Sivan közös számot adott ki Kacey Musgravesszel és Mark Ronsonnal, megérkezett továbbá John Carpenter rendező és filmzeneszerző legenda új lemezének első beharangozója is többek között.

15 új dallal frissült a Hamu és Gyémánt új zenés lejátszási listája, ajánljuk figyelmedbe!

A figyelmetekbe ajánljuk