Az akár Magyarországon is elérhető dél-olasz pincészet, a Donnafugata piacra dobta legújabb rozéját, amelynek különlegességét az igazán egyedi dizájnt kapott palackja jelenti.


Szicíliai tradíciók

A Dolce&Gabbana divatház nevével fémjelzett 2019-es rozé a Szicíliában gyakori nerello mascalese és nocera szőlőből készült, amelyet részben az Etna lejtőin termesztettek. A Donnafugata jellemzése szerint a szomjoltó bor jázmin, vad eper, őszibarack és bergamott ízjegyekkel bír, amelyet remekül kiegészít a nerello mascalese ásványossága. A palack címkéjét a Dolce&Gabbana jegyzi, a dizájn alapjául a Szicíliában megszokott geometriai minták és a szamár vontatta tradicionális szekerek szolgálnak.

A Dolce & Gabbana dizájn máshol is fellelhető

A bor a Dolce&Gabbana weboldalán debütált, akik nem először tekintenek ki a textilek világa mögül, hiszen korábban már együttműködtek a konyhai gépek gyártójával, a Smeggel is.

Divatos palackok

A dizájner rozé sem egyedi megoldás, a provanszi Château Sainte Roseline szintén egy 2019-es rozéhoz terveztetett magának divatos külsőt: a limitált szériában kapható bornál Christian Lacroix (Dior) volt a közreműködő fél.

Friss

LEGO X Adidas – egy „sportcipő", amibe nem szívesen bújnál bele

A sneaker-rajongók egy újabb újdonsággal bővíthetik gyűjteményüket, bár ebben a „cipőben" aligha tudnának kényelmesen útra kelni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Idén is mindenkit vár Budapesten a Bar Show (x)

A Nyissunk Együtt! egy korlátozott kiadású koktélmagazin, amely a Fine Brands Company, a Moët Hennessy és a Magyar Bártender Szövetség közötti együttműködésből jött létre azzal a céllal, hogy támogassa a koronavírus-világjárvány következtében nehéz helyzetbe került bárokat és étteremeket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Youtube/Sarah Lee

Világrekordot jelentő összegért kelt el egy pásztorkutya

Egy jó pásztorkutya aranyat ér.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk