Páratlan páros: az Air Jordannel kollaborált a Dior

Páratlan páros: az Air Jordannel kollaborált a Dior

Különleges együttműködés örvendezteti meg a divat férfinemű szerelmeseit: a Dior és az Air Jordan közös kapszulakollekciót dobott piacra.


Ruhák és kiegészítők (kalapok, kistáskák, nyakkendők) alkotják a kollekció gerincét – ezek bizonyos üzletekben elérhetők lesznek, viszont a várva várt Air Dior cipőket, exkluzív módon, csak online értékesítik. A szolid árnyalatú paletta a Dior-ház kivételes testre szabási szakértelmét egyesíti az 1980-as évek amerikai sportruházat által képviselt életérzéssel, amelyet Michael Jordan, kosárlabda-fenomén inspirált.

Air Dior kollekci\u00f3 darabjai

Dior

Az Air Dior logóval és gombokkal ellátott blézerek kék és fehér csíkos béléssel készülnek. A bomberdzseki hátoldalán jelenik meg az Air Jordan jelvény, a világhírű Jumpman logó. Az ehhez tartozó selyem rövidnadrág „CD" (Christian Dior) grafikai motívummal készült. A szürke, velúr, kapucnis pulóver az új logókkal perforált vagy dombornyomott verzióban is kapható. A Dior Oblique motívum először díszíti az Olaszországban készült minták béléseit. A kasmír vagy ujjatlan pulóverek, ingek és pólók, valamint a nadrágok új megjelenést kölcsönöznek, amelyet az NBA bajnok stílusa ihletett.

További információ: dior.com

A figyelmetekbe ajánljuk