A francia luxusmárka tudja, hogyan kell meghozni a vásárlási kedvet: egyenesen a tengerpartra költöztette legújabb üzletét Caprin.


Az aprócska olasz sziget már eddig is a luxus megtestesítője volt: a világ felső 1%-ának kedvelt nyaralóhelyeként már eddig is volt miből válogatni a drága darabokat kedvelőknek.

A Dior azonban ráérzett, hogyan érdemes értékesíteni a resort kollekciót: egyenesen a tengerparton kell árulni! Az ideiglenes boutiqe az azúrkék Földközi-tenger partján található Il Riccio Restaurant & Beach Club területén nyílt, egy sziklákra épített teraszon, ahová a Dior saját hajójáratával juthatunk el.

Így néz ki a pop-up bolt

Designboom / kristen pelou

A terveket elkészítő római székhelyű dizájnstúdió, a Thirtyone odafigyelt, hogy a márka organikusan, nem tolakodva illeszkedjen környezetéhez, ezért az üzlet borostyán- és bambuszborítást kapott, díszítésként pedig hagyományos helyi kerámiák mintázatát választották.

Forrás: Designboom

Friss

Kiderült, mi okozza az északi fényt

Bár az északi fény a világ talán leglátványosabb természeti jelensége, kialakulásának okával eddig nem voltak teljesen tisztában a tudósok. Egy frissen közölt tanulmányban viszont úgy tűnik, sikerült leírni, hogy mitől alakulnak ki az északi égbolton megjelenő kék, zöld és lila hullámzások.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Hamu és Gyémánt

Napindító gondolat – 06.14.

Hétfő reggel Jaoquin Phoenix gondolatait idézzük, aki a kitartás fontosságára hívja fel a figyelmünket.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Az igazi nyári frissítő – hideg gyümölcsleves recept

Ha még nem próbáltad, itt az ideje elkészítened ezt a bársonyos, hűsítő gyümölcslevest!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk