hook kapitány
Giphy

Hook kapitány ölte meg Ariel anyukáját? – 4 megdöbbentő teória Disney-rajzfilmekről

A Disney-rajzfilmek olyanok, mint egy tündérvilág, ahol minden szereplőnek megvan a maga hihetetlen története, tele kalandokkal és varázslattal. Ám mi van akkor, ha ezek a mesék sokszor megrázó és megdöbbentő elméletekkel szolgálnak? A GYEREKKOR VÉGE ALERT!


Hook kapitány ölte meg Ariel anyukáját?

p\u00e1n p\u00e9ter sell\u0151k ariel kishable\u00e1ny

Pinterest / buzzfeed.com


Az egyik sellő, Pán Péter barátja, pont úgy néz ki, mint Ariel édesanyja, Athéné, akinek ugyanolyan tüzes vörös haja és smaragdzöld uszonya volt. A Pán Péterben szereplő sellők leginkább Hook kapitánytól féltek. Az Arielről szóló második rajzfilmben pedig megtudjuk, hogy egy rosszindulatú kalóz ölte meg Athénát. A teória kitalálói pedig joggal feltételezhetik, hogy Hook kapitány ölte meg Ariel édesanyját.

Geppetto és Kuka egy és ugyanaz a személy

geppetto kuka

Pinterest / Zimbio

Valószínűleg teljesen biztos vagy abban, hogy Kuka egyike a hét törpének, de lehetséges, hogy valójában ő Geppetto kiskori énje. A hasonlóság tagadhatatlan a két karakter között: a hatalmas füleken át egészen a nagy kék szemekig és a piros orrig, ám nem csak külsőleg hasonlítanak! Mindketten bénácskák és figyelmetlenek. Felmerülhet a kérdés az emberben, hogy hogy lehet egy és ugyanaz a személy, hiszen Kuka nem tud beszélni ellenben Geppettóval. A magyarázat egyszerű! A hat törpe még réges-régen talált egy elhagyott kisbabát, majd befogadták. Kuka még nagyon kicsi volt ezért nem tudott beszélni. Felnőtt korában azonban sajnálatos módon összerúgta a port a többi törpével, ezért elutazott Olaszországba, ahol felvette a Geppetto nevet. Mivel barátok nélkül maradt elkezdett játékokat készíteni magának. A többi meg már történelem!

Némó valójában meghalt

n\u00e9m\u00f3 nyom\u00e1ban, n\u00e9m\u00f3 \u00e9s pizsi

Toppont

Talán már sokan ismerik az elméletet, de akik még nem, azok kapaszkodjanak meg. Egyesek úgy vélik, hogy Némó a testvéreivel és édesanyjával együtt meghalt a film elején, és minden más a filmben Pizsi tudatalattijában játszódik, miközben megpróbálja elfogadni a tényt, hogy a szerettei meghaltak. A film hátralévő részében látjuk, ahogy Pizsi végigmegy a gyász minden egyes szakaszán.

Az Aladdin csak egy kitaláció, amit a rajzfilm elején szereplő eladó talált ki

aladdin elad\u00f3

Pinterest / braindamaged

Egy ügyes eladó a rajzfilm elején megszólít, hiszen kétségbeesetten el akar adni nekünk valamit. Nem igazán érdekel minket, mire ő tesz egy utolsó kísérletet: előhúz egy lámpát a kabátujjából. Elárulja, hogy ez nem egy közönséges lámpa, és belekezd Aladdin történetébe.

A figyelmetekbe ajánljuk