diana hercegné

A Spencer című filmben fogja eljátszani, ami azt a karácsonyt dolgozza fel, amikor eldöntötte, hogy elválik Károly hercegtől.


Elkezdődött a Spencer című Diana hercegnéről szóló életrajzi film forgatása, ennek köszönhetően pedig megérkezett az első hivatalos fotó is Kristen Stewartról, aki majd a főszerepet fogja játszani. Az első fotó alapján tökéletesnek tűnik a hasonlóság.

Kristen Steward Diana hercegnéként

NEON

A Spencer Pablo Larraín filmje, aki a Jackie Kennedyről készült Jackie-t is rendezte, így valami hasonló pszichológiai mélyrepülésre számíthatunk. A forgatókönyvet Steven Knight írta, akinek a Peaky Blinderst és aki saját bevallása szerint egyetlen percet sem látott a The Crown idei évadából, amiben szintén megjelenik Diana és Károly karakterként, ugyanis nem akarta, hogy befolyásolja a sorozat az ő filmjét.

A film egyébként azt a Norfolkban a királyi családdal töltött karácsonyát dolgozza fel, amikor eldöntötte, hogy elválik Károly hercegtől. A cím az elhunyt hercegné valódi vezetékneve, a jelentőségét Stewart bővebben is kifejtette:

A Spencer névhez visszatérés egy szívszaggató kísérlet arra, hogy újra önmaga legyen, visszatérve ahhoz, amit számára a név jelent.

A film várhatóan őszre készülhet el leghamarabb, pont időre az Oscar-szezonra. Ugyanakkor ha csak jövőre láthatja a nagyközönség moziban, akkor pont időben érkezik majd Diana halálának 25. évfordulójára, hívja fel a figyelmet rá a Variety.


A figyelmetekbe ajánljuk