A brit kulturális miniszter egy novemberben adott interjújában azt mondta, hogy a streaming-csatornának egyértelművé kellene tennie, hogy a sorozat csak fikció. Erre szerinte azért lenne szükség, mert úgy érzi, akár egy egész nemzedéknyi néző keverheti össze a valóságot a kitalációkkal.

A Netflix-nél azonban úgy döntöttek, hogy nem teljesítik a kérést, mivel szerintük a dolog valójában teljesen nyilvánvaló.

„A koronát a kezdetektől drámaként mutatjuk be, és megbízunk abban, hogy előfizetőink értik, hogy fikcióról van szó, ami nagy mértékben történelmi tényeken alapul. Ezért nem tervezzük és nem látjuk szükségét, hogy külön jelezzük ezt a tényt"

olvasható a Deadline beszámolójában.

Az Egyesült Királyságban nagy sajtóvisszhangja volt a sorozat negyedik évadának, amely Károly herceg és Diána hercegné kapcsolatát dolgozza fel. Dickie Arbiter, II. Erzsébet királynő volt sajtótitkára szerint a sorozat „a végletekig feszíti a művészi szabadság határait".


Friss

Buffon visszatér oda, ahol kezdte

Következő klubja az a csapat lesz, ahol első profi mérkőzését játszotta, nem tervez továbbra se visszavonulni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Sándor Emese

Itt az ideje megbocsájtanod Skrillex bűneit: ezt hallgasd!

Manapság minden egyes héten követhetetlenül sok zene jelenik meg világszerte. Éppen ezért próbálunk segíteni az eligazodásban: minden héten összegyűjtjük az előző hét legérdekesebb megjelenéseit, hogy mindig képben lehess!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Mutatjuk, mit ehetsz és mit nem lefekvés előtt

Mindnyájunkkal megeshetett az, hogy éhesek maradtunk lefekvés előtt. Ezzel nincs semmi gond, hiszen késő este is ehetünk egészséges ételeket, de meg is előzhetjük az esti éhséget.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk