Diana hercegnő életéről színpadi musical készült, de szokatlan módon előbb nézhetjük meg majd a kanpéról, minthogy bemutatnák színházban. A mű ugyanis előbb lesz Netflixen, mint Broadwayen.A Hamilton révén volt már olyan, hogy egy színpadi musical hatalmas színpadi siker után a nappalikba is megérkezett film formájában, hatalmas sikert aratva. Olyanra viszont még nem volt példa, hogy egy Broadway-show előbb kerüljön fel streamingre, minthogy bemutatnák a Broadway-n. A Diana hercegné életéről szóló musical viszont már a bemutatója előtt felkerül a Netflixre.

Ez annak köszönhető, hogy a koronavírus-járvány miatti szabályozások révén 2021. május 25-én tudják csak bemutatni, de rögzítik addig is az egyik közönség nélküli előadásukat a streaming platform számára. Arról egyelőre nincs még hír, hogy pontosan mikor érkezik a Netflixre – írja a BBC.

Friss

LEGO X Adidas – egy „sportcipő", amibe nem szívesen bújnál bele

A sneaker-rajongók egy újabb újdonsággal bővíthetik gyűjteményüket, bár ebben a „cipőben" aligha tudnának kényelmesen útra kelni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Idén is mindenkit vár Budapesten a Bar Show (x)

A Nyissunk Együtt! egy korlátozott kiadású koktélmagazin, amely a Fine Brands Company, a Moët Hennessy és a Magyar Bártender Szövetség közötti együttműködésből jött létre azzal a céllal, hogy támogassa a koronavírus-világjárvány következtében nehéz helyzetbe került bárokat és étteremeket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Youtube/Sarah Lee

Világrekordot jelentő összegért kelt el egy pásztorkutya

Egy jó pásztorkutya aranyat ér.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk