Diana hercegnő életéről színpadi musical készült, de szokatlan módon előbb nézhetjük meg majd a kanpéról, minthogy bemutatnák színházban. A mű ugyanis előbb lesz Netflixen, mint Broadwayen.A Hamilton révén volt már olyan, hogy egy színpadi musical hatalmas színpadi siker után a nappalikba is megérkezett film formájában, hatalmas sikert aratva. Olyanra viszont még nem volt példa, hogy egy Broadway-show előbb kerüljön fel streamingre, minthogy bemutatnák a Broadway-n. A Diana hercegné életéről szóló musical viszont már a bemutatója előtt felkerül a Netflixre.

Ez annak köszönhető, hogy a koronavírus-járvány miatti szabályozások révén 2021. május 25-én tudják csak bemutatni, de rögzítik addig is az egyik közönség nélküli előadásukat a streaming platform számára. Arról egyelőre nincs még hír, hogy pontosan mikor érkezik a Netflixre – írja a BBC.

Friss

Az örök és elpusztíthatatlan – éljen a kotyogós kávéfőző!

A kávé világnapján hiba lenne nem megemlékezni arról a kis bajuszos figuráról, aki háztartások millióival néz farkasszemet reggelente, felemelt mutatóujja pedig félelmet nem ismerően mutatja, csak fel kell nyitni a gőzölgő alumínium tetőt, és egy újabb napot éltünk túl. A kotyogós kávéfőző több mint 90 éve hozta be a kávézás örömét a háztartásokba.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk