kristen stewart diána hercegnéként a spencer című filmben
SHOEBOX FILMS

Kristen Stewart a megszólalásig hasonlít Diána hercegnére – megérkezett a Spencer első előzetese

Ahogy arról korábban már mi is többször beszámoltunk, a 78. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjában mutatják be a Diána walesi hercegné életéről szóló Spencer című filmet, melynek főszereplője Kristen Stewart lesz. A mozihoz eddig csak képeket kaptunk, most viszont megérkezett az első előzetes is.A trailer alig egy nappal azután jelent meg, hogy az életrajzi film új plakátjai megjelentek.

Nem meglepő módon a Pablo Larraín rendezte film várva várt előzetese impozáns látványt kínál: az egyik jelenet Diána Sandringhamben töltött hosszú hétvégéjét mutatja be, amely a Károly herceggel kötött házasságának egyik fontos helyszíne, hiszen a hercegné itt döntötte el, hogy véget vet a kapcsolatnak.

A forgatókönyvet nagy sikerű Peaky Blinders-t jegyző Steven Knight írta. A moziban feltűnik még Jack Farthing (Károly herceg), valamint a BAFTA-díjra jelölt Timothy Spall, az Oscar-díjra jelölt Sally Hawkins, illetve Sean Harris is.

Vanity Fairnek adott interjúban Larraín egyébként kifejtette, hogy érzése szerint, mi viszi majd sikerre a filmet:

Elküldtük neki a forgatókönyvet, és elég ideges voltam, hogy vajon elfogadja-e az ajánlatot. Aztán felhívott, és azt mondta az amerikai akcentusával: »Haver, benne vagyok.« Ekkor elkezdődött a folyamat, és soha, de soha az egész forgatás alatt nem volt benne félelem. Én pedig rettegtem, hiszen bármi történhet. Kapaszkodtam az erejébe. Ő tényleg vitte a filmet. Én persze tettem a dolgom. Én rendeztem. Én vezényeltem a csapatot, amelyből film lesz, de ő a természet ereje."

A szeptember 3-án tartott premier után a film november 5-én érkezik a mozikba, bár arról pontos információ, hogy hazánkban mikor mutatják be a filmet, egyelőre még nincs.

A figyelmetekbe ajánljuk