Huszonöt országban indul el hamarosan a discovery+, nekünk azonban még várnunk kell egy ideig.


A csatorna weboldalán közzétett közlemény szerint az előfizetéses non-fiction streaming-csatorna exkluzív és érdekes tartalmakkal készül azokban a témákban, melyekben a Discovery amúgy is vezető pozíciót birtokol. Ezek között megtaláljuk az életmód, emberi kapcsolatok, otthon és főzés, valós rejtélyek és bűnesetek, paranormális világ, kaland, természet, tudomány, technológia és környezetvédelem tematikájú szériákat, továbbá magas minőségű dokumentumfilmekkel és élő sportközvetítésekkel is találkozhatnak majd az előfizetők.

„Az elmúlt két évben módszeresen azon dolgoztunk, hogy minden stratégiai előnyünket discovery+ elindítására fordítsuk"

– mondta a Discovery, Inc. elnök-vezérigazgatója, David Zaslav, aki azt is hozzátette, hogy úgy érzi, a discovery+ minden streaming-portfólió tökéletes része lesz, hiszen a segítségével a valóságon alapuló történetek és életmódtartalmak karakteres és változatos kínálatával globálisan a világ legelőnyösebb szolgáltatását nyújtják a háztartásokban és a mobilos fogyasztóknak egyaránt.

Közel 2500 aktuális és klasszikus sorozat, több mint 55 ezer epizódjával indul a csatorna az Egyesült Államokban. A HGTV, a Food Network, a TLC, az ID, az OWN, a Travel Channel, a Discovery Channel és az Animal Planet kínálatából válogathatnak a nézők, melyek között olyan műsorokat is találunk, mint a Három hónap múlva esküvő! és személyiségekkel, mint Amy Schumer, David Schwimmer, Mike Rowe, Chip és Joanna Gaines vagy Sir David Attenborough.

A természetfilmes legenda olyan sorozatai is elérhetőek lesznek a streaming-csatornán, mint például a The Mating Game-et, illetve a Bolygónk, a Föld és A kék Bolygó.

A szolgáltatást 25 országban, többek között az észak-európai régióban, illetve Olaszországban, Hollandiában és Spanyolországban, Latin-Amerika és Ázsia több államában indítja el a Discovery, ám közlemény alapján Magyarországon egyelőre nem lesz elérhető a csatorna.

Friss

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért zsugorodott össze az emberi agy az elmúlt 30 ezer évben

A tudósok szerint az emberi agy zsugorodása testi változásokhoz köthető.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk