
Bár a csicseriborsó és a bab általában nem tartozik a pudingba, mégis a világ egyik legrégebbi, és egyesek szerint az egyik legfinomabb desszertjének alapvető összetevői.
február 15., 2022 ● Hamu és Gyémánt
Saját desszertsütő versenyt indít II. Erzsébet királynő
Hamu és Gyémánt

A tiramisu egy újfajta olasz desszert, ami a nyolcvanas évek közepén lett igazán népszerű. Napjainkban pedig nem csak Olaszországban, hanem a világ különböző országaiban is közkedvelt édességnek számít. Ami nem csoda, hiszen a kávéban áztatott finomságnak kevesen tudnak ellenállni, de mi történik…
február 15., 2022 ● Kovács Rebeka
Igazi nyári, frissítő desszert: epres tiramisu recept
Kovács Rebeka
február 15., 2022 ● Hamu és Gyémánt
Készíts házilag sütés nélküli zabpehely szeleteket!
Hamu és Gyémánt

A tiramisu egy újfajta olasz desszert, ami a nyolcvanas évek közepén lett igazán népszerű. Napjainkban pedig nem csak Olaszországban, hanem a világ különböző országaiban is közkedvelt édességnek számít. Ami nem csoda, hiszen a kávéban áztatott finomságnak kevesen tudnak ellenállni.

Az amerikai palacsinta napjaink egyik legközkedveltebb desszertje (vagy akár reggelije), amit pofon egyszerű elkészíteni. A vegán verziója szintén isteni, így azok is fogyaszthatják, akik elzárkóznak vagy éppenséggel nem ehetnek állati eredetű összetevőket. Csupán pár összetevőre van szükségünk…
február 15., 2022 ● Hamu és Gyémánt
Készítsük el házilag ezt a citromos pisztáciás süteményt
Hamu és Gyémánt







