Európában ilyenre még nem volt példa. Egészen mostanáig.


Lassan hozzászokunk, hogy az utasszállító repülőket a járvány következtében már nem arra használják, amire valók. Ázsiában ezért szerveznek utakat a „semmibe" vagy a Singapore Airlines ezért csinált éttermet két gépéből. De még létezik egy hotelként működő Boeing is.

Így láthatjuk a Balatont, ha benevezünk rá

Aeropark

Az Aeroparkot üzemeltető Légiközlekedési Kulturális Központ, a Smartwings és a Budapest Airport egyedülálló módon közel 60 perces sétarepülésre indít három alkalommal is. Ráadásul nem is akármivel: egy Boeing 737-800-as utasszállítóra ülhetünk fel, aminek az utazómagassága ezúttal nem 10 ezer méteren lesz.

Aeropark

Az október 25-re tervezett repülés útvonalai érinti többek között a Dunakanyart, a Balatont, a Bakonyt és Budapestet, ez azonban az aznapi időjárástól, a felhőborítottságtól függően változhat. Amennyiben az Alföld fölött lesz szikrázó napsütés, akkor a Duna-Tisza köze és a Tisztántúl nevezetességei felé veszik az irányt. Igazából lényegtelen, mert a látvány valószínűleg mindenhogy pazar lesz, az élmény pedig felejthetetlen.

További információ ide kattintva érhető el.

Friss

A fűszerek rengeteg egészségügyi hatással bírnak

A gyömbér, kurkuma és fahéj csak néhány azon fűszerek közül, melyek jelentősen javíthatják egészségünket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

4 dolog, amit soha nem szabad elfelejtened, ha depresszióval küzdesz

A depresszió elszívhatja az energiánkat, üresnek és fáradtnak érezhetjük magunkat. Ez pedig az élet minden területén megnehezít a mindennapjainkat. Vannak azonban apró lépések, amelyekkel jobban kontrollálhatjuk érzéseinket, ezzel javítva az általános közérzetünket. Ebből gyűjtöttünk össze négyet!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Íme, 3+1 ötlet a fokhagyma felhasználására

A fokhagyma antioxidánsokban és természetes antibiotikumokban gazdag egészséges zöldség. Hogyan használhatnánk fel minél sokrétűbben a hétköznapokban?

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk