repülő ablakából

Illusztráció

Egy Boeing 737-esből csodálhatjuk meg Magyarországot

Európában ilyenre még nem volt példa. Egészen mostanáig.


Lassan hozzászokunk, hogy az utasszállító repülőket a járvány következtében már nem arra használják, amire valók. Ázsiában ezért szerveznek utakat a „semmibe" vagy a Singapore Airlines ezért csinált éttermet két gépéből. De még létezik egy hotelként működő Boeing is.

Így láthatjuk a Balatont, ha benevezünk rá

Aeropark

Az Aeroparkot üzemeltető Légiközlekedési Kulturális Központ, a Smartwings és a Budapest Airport egyedülálló módon közel 60 perces sétarepülésre indít három alkalommal is. Ráadásul nem is akármivel: egy Boeing 737-800-as utasszállítóra ülhetünk fel, aminek az utazómagassága ezúttal nem 10 ezer méteren lesz.

Aeropark

Az október 25-re tervezett repülés útvonalai érinti többek között a Dunakanyart, a Balatont, a Bakonyt és Budapestet, ez azonban az aznapi időjárástól, a felhőborítottságtól függően változhat. Amennyiben az Alföld fölött lesz szikrázó napsütés, akkor a Duna-Tisza köze és a Tisztántúl nevezetességei felé veszik az irányt. Igazából lényegtelen, mert a látvány valószínűleg mindenhogy pazar lesz, az élmény pedig felejthetetlen.

További információ ide kattintva érhető el.

A figyelmetekbe ajánljuk