Batman

A nemsokára megjelenő The Batman című filmben Colin Farrell játssza majd Pingvin karakterét, de arról nincs hír, hogy a szóban forgó spin-off sorozatban is feltűnik-e majd.


Matt Reeves The Batman című filmje - amelyben Robert Pattinson játssza a Denevérembert -, csak márciusban jelenik meg, de az HBO Max máris egy spin-off sorozatot fejleszt Gotham City rendőrségéről, amelyben a helyi rendőrkapitány, Jim Gordon lesz a főszereplő, akit a nemsokára debütáló filmhez hasonlóan Jeffrey Wright alakít majd – írja az AV Club.

A tervezés alatt álló projektek listájának azonban közel sincs vége. Az HBO Max egy másik spin-offot is fejleszt a denevérember univerzumában, amely Oswald Cobblepot, azaz a Pingvin felemelkedéséről fog szólni. A márciusban megjelenő filmben Colin Farrell alakítja a Pingvint, de a Variety szerint egyelőre nincs megállapodás arról, hogy a színész egy tévésorozat keretein belül újra eljátssza a szerepet.

Külön érdekesség, hogy a rendőrség történetét bemutató spin-offhoz hasonlóan ez is rendkívül hasonlít a Fox Gotham című sorozatára. Az a széria Gotham City rendőrségéről szólt, és kiemelkedő szerepet kapott benne a Robin Lord Taylor által alakított Pingvin felemelkedése, lényegében ezek a szálak voltak a sorozat alapkövei.

Másfelől viszont a Batman univerzum keretein belül nem sok különböző történetet lehet elmesélni, és úgy tűnik, hogy a The Batman a saját útját járja - hangzásilag, esztétikailag, stb. - a Gothamhez képest, így talán ezek a sorozatok a végén teljesen különbözni fognak egymástól.

A figyelmetekbe ajánljuk