Egyszerűsített online számlanyitási opciót jelentett be a Gránit Bank, amihez a leendő ügyfél akár egy szelfivel is azonosíthatja magát.


Az újítást az Magyar Nemzeti Bank október elején hatályba lépett rendelete teszi lehetővé, ami arról szól, hogyan lehet lebonyolítani a közvetett elektronikus ügyfél-átvilágítást a pénzmosásellenes rendelkezéseknek megfelelően – számol be a hírről bank közleménye alapján a 24.hu.

A szolgáltatás a bank iOS-es és androidos mobilalkalmazásában is használható. Az ügyfelek, a szelfi-videó mellett a szükséges igazolványok is befényképezhetőek, vagy akár NFC-vel beolvashatók a használt mobileszközzel.

Ezt a módszert használva, a felhasználóknak ügyintézővel kell sem kell találkozniuk, de a számlanyitáshoz nem szükséges egy másik bankból történő utalás és a számlatulajdonos készpénzfelvételi lehetősége.

Friss

A virtuális valóság révén megismerhetjük az emberi pszichét is?

A virtuális valóság biztos pont lehet az emberismeretben a jövőben.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A fűszerek rengeteg egészségügyi hatással bírnak

A gyömbér, kurkuma és fahéj csak néhány azon fűszerek közül, melyek jelentősen javíthatják egészségünket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

4 dolog, amit soha nem szabad elfelejtened, ha depresszióval küzdesz

A depresszió elszívhatja az energiánkat, üresnek és fáradtnak érezhetjük magunkat. Ez pedig az élet minden területén megnehezít a mindennapjainkat. Vannak azonban apró lépések, amelyekkel jobban kontrollálhatjuk érzéseinket, ezzel javítva az általános közérzetünket. Ebből gyűjtöttünk össze négyet!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk