A helyiek legnagyobb bánatára, nyoma veszett az alkotás részeként funkcionáló kerékhiányos bicajnak.Októberben egy installáció jelent meg Nottinghamben az egyik falon, amiről Banksy nem sokkal később jelezte, hogy az ő alkotása. A mű egyik része egy kerékgumival hullahoppkarikázó kislány, míg a másik része egy hiányzó kerekű bicikli, ami egy oszlophoz láncolva áll a falfestmény előtt.

A napokban viszont feltűnt a helyi lakóknak, hogy eltűnt az installációról a bicikli, valaki ugyanis ellopta. Az alkotást valószínűleg azért rongolták meg, hogy értékesítsék a kerékpár még ép alkatrészeit. A helyiek feldúltak az eset miatt és reménykednek benne, hogy visszakerül a hiányzó elem Banksy alkotásához – írja az Independent.

Friss

Kiderült, mi okozza az északi fényt

Bár az északi fény a világ talán leglátványosabb természeti jelensége, kialakulásának okával eddig nem voltak teljesen tisztában a tudósok. Egy frissen közölt tanulmányban viszont úgy tűnik, sikerült leírni, hogy mitől alakulnak ki az északi égbolton megjelenő kék, zöld és lila hullámzások.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Hamu és Gyémánt

Napindító gondolat – 06.14.

Hétfő reggel Jaoquin Phoenix gondolatait idézzük, aki a kitartás fontosságára hívja fel a figyelmünket.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Az igazi nyári frissítő – hideg gyümölcsleves recept

Ha még nem próbáltad, itt az ideje elkészítened ezt a bársonyos, hűsítő gyümölcslevest!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk