A ruhadarabot Stormzy viselte tavaly, amikor fellépett a Glastobbury fesztiválon.Kihirdették a Beazley Designs of the Year nevű rangos dizájndíj idei jelöltjeit, köztük egy szúrásálló mellényt, amit Banksy tervezett. A ruhadarab Stormzy fellépéséhez készült a Glastonbury fesztiválon tavaly, ahol ő volt a világ egyik legnagyobb zenei fesztiváljának első fekete brit szóló headlinere. A mellény a brit lobogót ábrázolja és rendőri felszerelésből készült, az angol szisztematikus rasszizmusra kívánta felhívni a figyelmet. Valószínűleg azért szúrásellenes és nem mondjuk simán golyóálló, mivel a brit hip-hopban úgy általában gyakrabban hallunk késekről, mint lőfegyverekről, szemben az amerikaival.

A díjakat majd novemberben hirdetik ki a London Design Múzeumban. Az összes jelöltet itt lehet megnézni, köztük van idén az Élősködők című film, a fiatalító technológia Martin Scorsese Az írjéből, a Csernobil sorozat hangdizájnja, továbbá egy TikTok-tánc is – írja az Independent.


Friss

Több mint 50 éves rejtélyre derült fény a kaliforniai aszály miatt

A szárazság miatt egy repülőgépet találtak egy tó fenekén.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Több ezer kilométert hánykolódott az óceánon egy most célba ért palackposta

És már válaszoltak is rá.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A Louis Vuitton is csatlakozik az űrturizmushoz? – futurikus divatbemutatót tartottak

A vírusnak köszönhetően az idei nyár és a vele járó külföldi utazások sem történnek zökkenőmentesen. A Louis Vuitton házának kreatív igazgatója, Nicolas Ghesquière pedig éppen ezért gondolt arra, hogy az egzotikus tengerpartok helyett inkább az űrbe repíti az embereket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk