Spanyol nyelvű lemez még sose vezette az Egyesült Államok legnagyobb lemezlistáját.


Amikor múlt héten az új lemezét ajánlottuk, azt írtuk, hogy a 2020 abszolút Bad Bunny éve volt. Három idén megjelent anyagával az egyik legnagyobb világsztárrá vált, ennek mi sem nagyobb jele, hogy ő volt az év legtöbbet streamelt előadója Spotify-on, maga mögé utasítva Drake-et. Ezzel pedig még nem értek véget idei sikerei!

Új lemeze, a karantén alatt készült EL ÚLTIMO TOUR DEL MUNDO első helyen nyitott az Egyesült Államok legfontosabb és legrégebbi lemezlistáján, a Billboard 200-on. Bár ez a negyedik albuma már ez, ami a top10-ben nyitott az Egyesült Államokban, még csak az első, ami rögtön az élen kezdett. Ráadásul nem is akárkit szorított le vele a dobogó csúcsáról, Miley Cyrust sikerült ugyanis maga mögé utasítania.

Ezzel pedig Bad Bunny történelmet írt. A lista 1945-ös működése óta ugyanis még sose nyitott elsőként olyan album, ami teljes egészében spanyol nyelvű lenne. Korábban csak olyanra volt példa, hogy egy albumon a dalok többsége spanyol nyelven íródott, ilyen volt Selena Dreaming of Youja. Bad Bunny tehát annyira népszerű, hogy a nyelvi akadályokat is könnyen áthidalja.

(Forrás: Fader)

Friss

Egy kutatás szerint ma már leginkább a kultúra befolyásolja az evolúciót

Egy friss tanulmány megállapítja, hogy az emberi fejlődésben gyorsabbak a kultúra okozta változások a genetikai változásoknál.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Renson

A tökéletes nyári pillanatok elengedhetetlen kellékei (x)

Végre megérkezett a nyár, gondtalanul sütkérezhetünk a napon, grillezhetünk a családdal, olvashatunk a szabadban jéghideg limonádét kortyolgatva. A minőségi időtöltéshez pedig elengedhetetlenek a tökéletes szabadtéri felszerelések, amelyek nem csupán funkcionálisak, de szépek is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A halász, akit lenyelt egy bálna, majd kiköpte

A halász, Michael Packard éppen búvárkodott, amikor a massachusettsi Provincetownnál 30-40 másodpercre a tengeri óriás szájába került.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk