Zenei karrierje mellett egyre inkább beindult Bad Bunny színészi karrierje is mostanság.


David Leitch, az első John Wick és a második Deadpool rendezője következő filmjéhez kisebb sztárparádét csődített össze. Fontosabb szerepekben ugyanis játszani fog a filmben Brad Pitt, Joey King (A csókfülke-filmek, Démonok között), Aaron Taylor Johnson (Ha/Ver, Éjszakai ragadozók, Godzilla), Brian Tyree Henry (Atalanta, Ha a Beale utca mesélni tudna, Nyughatatlan özvegyek), Zazie Beetz (Atalanta, Deadpool 2, Joker), Michael Shannon (A víz érintése, Az acélember, Éjszakai ragadozók), Logan Lerman (Egy különc srác feljegyzései, Percy Jackson-filmek, Harag) és Masi Oka (Hősök, Hawaii Five-O) is.

Most pedig bejelentették, hogy Bad Bunny is csatlakozik hozzájuk akciózni, akinek ez lesz a harmadik színészi munkája. A Spotify idei leghallgatottabb előadója nemrég megkapta a Narcos új évadának egyik szerepét, emellett látni fogjuk majd a cipőkereskedőkről szóló American Sole című érzelmes vígjátékban is, aminek a Saturday Night Live-os Pete Davidson a főszereplője Ice Cube fia, O'Shea Jackson Jr. mellett.

.

A Bullet Train címen készülő projekt Kotaro Isaka Maria Beetle című regénye alapján készült, a film történetéről annyit tudni, hogy öt bérgyilkosról szól a film, akik keresztezik egymás útját egy elképesztő sebességű fegyvertöltényeket szállító vonaton.

(Forrás: Deadline)

Friss

Az igazi nyári frissítő – hideg gyümölcsleves recept

Ha még nem próbáltad, itt az ideje elkészítened ezt a bársonyos, hűsítő gyümölcslevest!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Megérkezett Kevin Smith He-Man sorozatának első előzetese

Ha rajongtál a régi rajzfilmsorozatért, esetleg a Dolph Lundgren főszereplésével készült filmmért, akkor imádni fogod.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

4+1 élelmiszer, ami csökkentheti a koleszterinszintet

A szívbetegség a világ vezető halálozási oka. A magas koleszterinszint - különösen a „rossz" LDL - összefügg a szívbetegségek fokozott kockázatával. Annak érdekében, hogy ezt megelőzzük elengedhetetlen a megfelelő étrend. Íme, 5 olyan élelmiszer, amely csökkentheti a koleszterinszintet és enyhíti a szívbetegségek egyéb kockázati tényezőit.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk