Napindító gondolat – 02.03.

Babos Tímea megosztotta velünk, melyek a teniszezők legfontosabb munkaeszközei. A világhírű sportoló edzésekről, versenyekről és magánéletéről is mesélt nekünk a Hamu és Gyémánt magazin téli lapszámában megjelent interjúsorozatban, ahol arra kértünk öt közéleti szereplőt, pakolják ki képzeletbeli táskájukból a tavalyi évüket meghatározó fontos tárgyakat.


Ami soha nem maradhat otthon

Hamu és Gyémánt

„Általában hat ütőt viszek magammal, és bár mindegyik ugyanolyan egyedi, számomra legyártott modell, köztük is vannak kedvenceim" – mondta el Babos Tímea a Hamu és Gyémánt magazinnak adott interjúban.

Kihívásokról és sikerekről, a lét elviselhetetlen nehézségéről és könnyűségéről, a törékeny egyensúly megtalálásáról beszélgettünk öt ismert közéleti szereplővel az évzárás és az évkezdés apropójából. Babos Tímea, Jókuti András, Ott Anna, Szalóki Ági és Zacher Gábor a számukra legfontosabb tárgyakat helyezték el rendhagyó időkapszulánkban.

A mesélő tárgyakról készült fotókat és az interjúkat a Hamu és Gyémánt magazin aktuális lapszámában találod.

Babos Tímea teniszezővel készült hosszabb online interjúnk pedig ide kattintva olvasható.

Babos Tímea legfontosabb 2020-as tárgyai a Hamu és Gyémánt magazinban

Hamu és Gyémánt

A Hamu és Gyémánt aktuális lapszáma elérhető a kiemelt újságárusoknál, illetve megrendelhető és előfizethető közvetlenül a kiadótól és digitális változatban is beszerezhető.

A figyelmetekbe ajánljuk