Az új Animánia második évada ki sem jött, de már berendelték a harmadikat

Úgy tűnik, nagy sikert aratott a Hulun Steven Spielberg feltámasztott kultrajzfilmsorozatának első évada.


A Disney alá tartozó Hulu streaming platform saját tartalomként feltámasztotta Steven Spielberg az utóbbi években klasszikussá nemesedő rajzfilmsorozatát, a metapoénokkal és utalásokkal megtűzdelt Animániát, méghozzá az eredeti alkotóival. Így a rajongók gyakorlatilag egy folytatást kaptak az eredetihez, ami mindenben ugyanaz maradt gyakorlatilag.

Tavaly novemberben el is indult az első évad 10 epizóddal, méghozzá sikerrel. A Hulu ugyanis rögtön be is rendelte a következő évadot, ami valamikor idén érkezik majd. Most viszont gondolt egyet és előre berendelte a harmadik évadot is, ami a fentiekből ítélve valamikor jövőre fog érkezni, leghamarabb év végén.

A közleményben megemlítik, hogy az Animánia érte el a legtöbb közösségi médiás említést az első hetében valaha a Hulu saját gyártású sorozatai közül, ami reklámértékben valószínűleg van akkora fegyvertény, hogy indokolja ezt a fajta bizalmat. Egy másik praktikus magyarázata a régivágású animációs technika, amit a sorozat használ, ami igencsak időigényes. Elképzelhető, hogy ebből kifolyólag jobban megéri egyszerre több évadot legyártani.

(Forrás: A.V. Club)


A figyelmetekbe ajánljuk