A legtöbben azt gondolják, hogy a színészek minden esetben azonosulnak az általuk játszott szereppel, és odavannak a karakterükért. Ez a való életben azonban koránt sincs így.

Robert Pattinson

www.youtube.com

Twilight (2008) Official Trailer

A legújabb Batman ugyan két óriásfranchise (Harry Potter, Alkonyat) miatt lett világhírű, Pattinson azonban egy igazi művészlélek, aki imádja az extravaganciát és a formabontást.

A színész az Alkonyatban alakított karakterét, Edward Cullent saját bevallása szerint nem szerette túlságosan, és a szerep miatti frusztráltsága majdnem a kirúgásához vezetett.

Pattinson ugyanis úgy érezte, meg kell próbálnia kicsit művészibbé tenni a filmet, az alkotóknak pedig egy idő után annyira tele lett a hócipőjük az akkor 21 éves sztár magánakcióitól, hogy végül ultimátumot adtak neki, miszerint vagy befejezi ezt, vagy lecserélik őt.

Ez is érdekelhet: 5 kihagyhatatlan magyar film az elmúlt évekből

Alec Guinness

Star Wars: Episode IV - A New Hope (1977) Teaser Trailer #1: Check out the teaser trailer starring Mark Hamill, Harrison Ford, ...

Star Wars: Episode IV - A New Hope (1977) Teaser Trailer #1 | Movieclips Classic Trailers

Alec Guinness a különböző visszaemlékezések szerint nemcsak utálta, hanem kifejezetten lenézte Obi-Wan szerepét. A régi vágású színész ugyanis rosszul volt a film körüli felhajtástól.

Guinnessnek szakmai problémái is voltak a produkcióval, ugyanis a színész a Star Wars-filmek párbeszédeit nemes egyszerűséggel „mesebeli maszlagnak" titulálta.

Emellett Guinnesst az is nagyon bántotta, hogy a sok évtized alatt felépített karrierjét a Star Warsban való feltűnése kis túlzással zárójelbe tette.

Kate Winslet

Nothing on Earth can rival the epic spectacle and breathtaking grandeur of Titanic, the sweeping love story that sailed into the ...

Titanic | #TBT Trailer | 20th Century FOX

Nem túlzás azt állítani, hogy a Titanic a mozitörténelem egyik legfontosabb filmje, a női főszereplőjének azonban nincsenek kellemes emlékei a produkcióval kapcsolatban.

Winslet ugyanis képtelen úgy végig nézni a Titanicot, hogy ne kritizálná agyon a saját színészi játékát.

Van egy jelenet amit különösen nem szeret, ez pedig nem meglepő módon a portrékészítéses rész, amely során a Leonardo DiCaprio által alakított Jack lefesti a meztelen Rose-t.

George Clooney

Subscribe to TRAILERS: http://bit.ly/sxaw6h Subscribe to COMING SOON: http://bit.ly/H2vZUn Subscribe to CLASSIC TRAILERS: ...

Batman & Robin (1997) Official Trailer #1 - George Clooney Movie HD

George Clooney és Batman nem jöttek ki jól egymással. A színész ugyanis elmondta, hogy nemcsak a Batman és Robin című filmet utálta, hanem a karakterét is.

Clooney szerint az alakítása gyenge volt, illetve a párbeszédek sem voltak épp a legmegfelelőbbek.

Mindezek mellett talán az volt legnagyobb probléma, hogy a színészt a legkevésbé sem érdekelte a mozi.

Forrás: ITT