Mit érne Ace Ventura Jim Carrey nélkül?

1994, az év, amikor Jim Carrey egy ismeretlen srácból Hollywood kedvencévé vált. Az Ace Venturának köszönhetően Amerika egyik legkeresettebb színésze lett. Egymást követték a jobbnál jobb szerepek, az állati nyomozót kísérte a Maszk és a Dumb és Dumber, melyek közül az összes igazi kasszasiker volt.

Most pedig úgy tűnik folytatják az állati nyomozó kalandjait, a folytatásra egészen 26 évet kellett várnia a közönségnek – ha leszámítjuk a 2009-es Ace Ventura: Állati nyomozoo junior-t, ami totális bukás volt –, bár előre láthatólag a címszereplőt már nem a gumiarcú színész alakítaná.

Információk szerint az X-Men üdvöskéje, Evan Peteres játszaná a kultikus szerepet egy esetleges reboot esetén, míg mások szerint csak a nyomozó fiát alakítaná, aki a detektív szakmával tisztelegne édesapja előtt. A hír egyelőre nem került megerősítésre, sokan mégis abban reménykednek, hogy Carrey legalább egy cameo erejéig megjelenik az alkotásban.

www.youtube.com

Ace Ventura Állati Nyomozó - Készen állok mester

Jim Carrey mentesen bevállalni a filmet merészség lenne, de remélhetőleg Peters fel tudna nőni a feladathoz, hiszen az emberek méltó folytatást szeretnének kedvenc állati nyomozós sztorijukhoz.

(wegotthiscovered)