Jim Carrey nélkül térhet vissza az Ace Ventura

Mit érne Ace Ventura Jim Carrey nélkül?


1994, az év, amikor Jim Carrey egy ismeretlen srácból Hollywood kedvencévé vált. Az Ace Venturának köszönhetően Amerika egyik legkeresettebb színésze lett. Egymást követték a jobbnál jobb szerepek, az állati nyomozót kísérte a Maszk és a Dumb és Dumber, melyek közül az összes igazi kasszasiker volt.

Most pedig úgy tűnik folytatják az állati nyomozó kalandjait, a folytatásra egészen 26 évet kellett várnia a közönségnek – ha leszámítjuk a 2009-es Ace Ventura: Állati nyomozoo junior-t, ami totális bukás volt –, bár előre láthatólag a címszereplőt már nem a gumiarcú színész alakítaná.

Információk szerint az X-Men üdvöskéje, Evan Peteres játszaná a kultikus szerepet egy esetleges reboot esetén, míg mások szerint csak a nyomozó fiát alakítaná, aki a detektív szakmával tisztelegne édesapja előtt. A hír egyelőre nem került megerősítésre, sokan mégis abban reménykednek, hogy Carrey legalább egy cameo erejéig megjelenik az alkotásban.

Jim Carrey mentesen bevállalni a filmet merészség lenne, de remélhetőleg Peters fel tudna nőni a feladathoz, hiszen az emberek méltó folytatást szeretnének kedvenc állati nyomozós sztorijukhoz.

(wegotthiscovered)

Related Articles Around the Web
A figyelmetekbe ajánljuk