Jelenet az Ericből

Májusban is rengeteg új, saját gyártású sorozat debütál a népszerű streaming-platformon, emellett néhány sikeres széria új évada is érkezik. Ezek közül válogattuk most ki a legígéretesebbeket.


​Talpig férfi (május 2.)

A Tom Wolfe bestsellere alapján készült új sorozat főszereplője Jeff Daniels, aki egy bajba jutott atlantai ingatlanmogult (Charlie Croker) játszik. Croker pénzügyi, politikai és társadalmi bukással néz szembe, de próbálja megvédeni magát és birodalmát azoktól, akik profitálnának abból, ha karrierje véget érne. A sorozat alkotója az a David Kelley, akinek a Hatalmas kis hazugságokat is köszönhetjük.

Bodkin (május 9.)

Will Forte, Siobhán Cullen és Robyn Cara a főszereplők ebben a bűnügyi podcasterekről szóló thriller-vigjátékban. A történet ezt a triót követi, ahogy egy sor rejtélyes eltűnés után nyomoznak a címben is szereplő ír kisvárosban.

A sorozat Barack és Michelle Obama Higher Ground Productions nevű cégétől érkezik. A volt elnöki házaspár már több Netflixes projekten is dolgozott, többek között az Oscar-díjjal jutalmazott Az amerikai gyáregység című dokumentumfilmen.

​Bridgerton (május 16.)

A Netflix hatalmas sikerű sorozata, a Bridgerton immár a harmadik évaddal tér vissza. A Julia Quinn könyvsorozatának negyedik regényéből készült szériában a reménytelen Penelope Featherington (Nicola Coughlan) kerül a középpontba, miután Colin Bridgerton (Luke Newton) a második évad fináléjában bejelentette: eszébe sem jutna udvarolni neki.

Penelope rájön, hogy végképp itt az ideje találnia egy olyan férjet, aki megadja neki azt a függetlenséget, amire szüksége van ahhoz, hogy Lady Whistledownként folytathassa kettős életét.

Az új évad két részletben érkezik a Netflixre: az első négy epizód májusban, a második négy rész pedig júniusban lesz látható.

​Eric (május 30.)

Az Oscar-jelölt Benedict Cumberbatch (Kódjátszma, Henry Sugar csodálatos élete) visszatér televíziós gyökereihez az Eric című nyomozós thrillersorozatban. A történet az 1980-as évek New Yorkjában játszódik, és Cumberbatch karakterét, Vincentet követi, aki egy veterán bábszínész, egyben egy sikeres tévéműsor megalkotója.

Vincent élete egy pillanat alatt megváltozik, amikor kisfia eltűnik. A sorozatban Gaby Hoffman (Győzelmi sorozat: A Lakers dinasztia felemelkedése), McKinley Belcher III (Házassági történet,One Piece) és Ivan Howe is szerepel.

Benedict Cumberbatch az Ericben

Benedict Cumberbatch az Ericben

Fotó: Netflix

A figyelmetekbe ajánljuk