Harry herceg várhatóan májusban az Egyesült Királyságba látogat az Invictus Játékok megünneplésére, azonban Sussex hercege állítólag bocsánatkérést vár Vilmos hercegtől és Katalintól.


Katalin hercegné a múlt héten árulta el, hogy januári hasi műtétjét követően rákot diagnosztizáltak nála. A királyi szakértők úgy gondolják, hogy ennek apropóján ő és Vilmos herceg hamarosan találkozni fog Harryvel. A sussexi herceg várhatóan májusban tér vissza az Egyesült Királyságba az Invictus Játékok megünneplésére, és valószínűnek tartják a testvérek találkozását – írja a Mirror.

Ez is érdekelhet: Harryék közleményben reagáltak Katalin rákdiagnózisára

De úgy tűnik, hogy Harry nemcsak ártatlan látogatást tervez, hanem bocsánatkérést is vár a párostól.

Ki akar békülni a bátyjával, hogy a gyerekeiknek jó kapcsolatuk legyen, de ő és Meghan még mindig úgy gondolják, hogy először Vilmosnak és Katalinnak kell elnézést kérnie

– mondta Tom Quinnkirályi szakértő.

Quinn azt is elárulta, hogy Harry nagyon szeretné, ha gyermekeik jó kapcsolatot alakíthatnának ki:

Harry szomorúan ecsetelte a barátainak, hogy aggasztja amiért nincs szorosabb kapcsolata az unokahúgával és unokaöccsével, de ami még jobban felzaklatja őt, az az ,hogy Lilibet és Archie egyáltalán nem ismerik Györgyöt, Saroltát és Lajost.

A hírek szerint Harry herceg felkereste a bátyját, miután értesült Katalin rákos megbetegedéséről.

Harry és Vilmos feszült és távolságtartó viszonya régóta nyilvánvaló, a kapcsolatuk pedig akkor romlott meg igazán. amikor Harry és felesége, Meghan 2020-ban kilépett a királyi családból. A pár a kilépésüket követően különféle interjúkban és a médiában nyíltan ócsárolták a monarchiát, valamint néhány ellentmondásos megjegyzést is tettek, amelyek szakadást okoztak a családban.

Olvasd el ezt is! Harry azt állítja, hogy Vilmos megtámadta őt felesége, Meghan miatt

És bár Harry készen áll arra, hogy megbocsátson, a királyi szakértők szerint ő is őszinte bocsánatkérést vár el testvérétől és sógornőjétől.