Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy J.K. Rowling Harry Potter-könyveiből sorozatot készít az HBO. Bizonyára senkinek sem kell említeni, hogy a köteteknek nem ez az első mozgóképes feldolgozása, a Warner Bros. ugyanis 2001 és 2012 között mind a hét könyvnek – 8 részre húzva – elkészítette a filmes változatát. A mozik címszerepét Daniel Radcliffe játszotta, aki a ComicBooknak adott interjújában elárulta, hogy visszatér-e a streamingcsatorna szériájába.


Bár azt eddig is sejthettük, hogy a 33 éves színész nem ölti magára ismét a varázsló fiú karakterét – lévén nem kicsit túlkoros a szerephez –, Radcliffe most egy interjúban is megerősítette a feltételezést.

A legjobb tudomásom szerint mindent újrakezdenek, és biztos vagyok benne, hogy bárki is készíti (a sorozatot – a szerk.), a saját kézjegyét akarja ott hagyni

– mondta a színész, aki azt is hozzátette, úgy sejti, a készítőknek jobb dolguk is van jelenleg annál, mintsem arról győzködjék az egykori főszereplőt, hogy vállaljon szerepet a könyvek sorozatadaptációjában.

Ez is érdekelhet: „Ne hagyjatok zoknikat Dobby sírjánál!” Harry Potter-rajongók szennyezik a walesi strandot

Check out the official Harry Potter and the Sorcerer's Stone (2001) Trailer starring Daniel Radcliffe! Let us know what you think in ...

Harry Potter and the Sorcerer's Stone (2001) Official Trailer - Daniel Radcliffe Movie HD
De nyilván sok szerencsét kívánok nekik, és nagyon izgatott vagyok, hogy továbbadhatom ezt az örökséget. De nem hiszem, hogy szükség lenne arra, hogy fizikailag [a sorozatban] is átadjam.

– mondta Radcliffe.

Bár a varázsvilág univerzuma eredetileg összesen 5 Legendás állatok-filmmel folytatódott volna, a kezdeti három film gyenge fogadtatása miatt a Warner Bros. stúdió szünetelteti a további 2 mozi előkészületeit.

Ez is érdekelhet: Emma Watson majdnem kiszállt a Harry Potter-filmekből – ez állt a háttérben

Még az sem világos, hogy a stúdió milyen ütemezéssel tervezi az új Harry Potter-sorozat elkészítését, különös tekintettel az aktuális amerikai forgatókönyvíró-sztrájk miatt.

Miracle Workers: End Times | Season 4 | Official Trailer | TBS

In a post-apocalyptic future, a wasteland warrior (Daniel Radcliffe) and a ruthless warlord (Geraldine Viswanathan) face the most ...

Miracle Workers: End Times | Season 4 | Official Trailer | TBS

Hogyha már abban a szériában nem is, egy másikban viszont láthatják a rajongók Radcliffe-et, egészen pontosan Csodatévők negyedik évadában, ami július 10-én debütál itthon az HBO Maxon.