Emma Watson.

Emma Watson majdnem kiszállt a Harry Potter-filmekből – ez állt a háttérben

Emma Watson tavaly a Harry Potter 20. születésnapját ünneplő dokumentumfilmben elárulta, hogy majdnem kilépett az ikonikus szériából a rá nehezedő stressz és magány miatt.


Tavaly lezajlott a sokak által várt Harry Potter-találkozó, amikor a Harry Potter és a bölcsek köve 20. évfordulója alkalmából a korábbi szereplők újra összejöttek egy televíziós különkiadásban.

Emma Watson ezen az összejövetelen tett egy meglepő kijelentést arról, hogy majdnem elhagyta a sorozatot, a világsajtó pedig a színésznő szavait ismét előhúzta a kalapból ezen a héten.

Ez is érdekelhet: Teszlek süveget fel! – érdekességek a 20 éves Harry Potter és a bölcsek kövéről

Fontolgattad a kiszállást. Erről még sosem beszéltem veled

– mondta Rupert Grint Watsonnak a különkiadás részeként lezajlott televíziós beszélgetésük során.

Azt hiszem, megijedtem. Nem tudom, érezted-e valaha is, hogy elérkezett a fordulópont, amikor úgy érezted, hogy ez most már valahogy örökre szól

– válaszolta Watson.

Igazából sosem beszéltünk erről. Azt hiszem, csak a saját tempónkban mentünk végig a dolgon. Akkoriban a pillanatnak éltünk. Nem igazán jutott eszünkbe, hogy valószínűleg mindannyiunknak hasonló érzései vannak

– tette hozzá Daniel Radcliffe.

Tom Felton is hozzászólt Emma Watson küzdelméhez, és elmondta, hogy az emberek határozottan elfelejtik, hogy a színésznő mit vállalt, és milyen méltóságteljesen csinálta.

A továbbiakban kifejtette, hogy neki megvoltak a „cimborái", Daniel Radcliffe és Rupert Grint pedig éjjel-nappal együtt lógtak, de Emma Watson egyedüli lányként egészen más tapasztalatokat szerzett.

Ő nemcsak fiatalabb volt, hanem egyedül is volt

– magyarázta Felton.

Watson tavalyi vallomása minden bizonnyal a nemrégiben bejelentett új HBO-sorozat miatt lett olyan felkapott. A Varázsvilág rajongói közül sokan azt hihették, hogy az eredeti könyvek történetét soha többé nem mesélik el a filmvásznon, azonban fordult a kocka, hiszen a hét Harry Potter-könyv történetét egy hét évados sorozat formájában fogják ismét megmutatni a nagyközönségnek.

Forrás: Marie Claire UK


A figyelmetekbe ajánljuk