Részlet az Emily Párizsban című sorozatból.
Netflix

5 sorozat, amit látnod kell, ha szeretted az Emily Párizsban új évadát!

Az Emily Párizsban új évada szokás szerint óriási sikert aratott a nézők körében, azonban számos olyan remek sorozat létezik, ami hasonló módon foglalkozik az emberek mindennapjaival, mint a szóban forgó széria. Ennek apropóján alábbi cikkben öt olyan sorozatot mutatunk be, amit látnod kell, ha szeretted az Emily Párizsban új évadát!

A káprázatos Mrs. Maisel

From the Creator of Gilmore Girls, 'The Marvelous Mrs. Maisel' tells the story of Miriam “Midge” Maisel a woman who has ...

The Marvelous Mrs. Maisel Season 1 - Official Trailer [HD] | Prime Video

A szóban forgó történet az ’50-es években játszódik New Yorkban, ahol Midge Maisel élete a feje tetejére áll, miután a férje elhagyja őt. Nem sokkal később azonban rájön, hogy nem akármilyen érzéke van a stand-up comedy-hez. Valószínűleg sejtheted, hogy ez a sorozat elképesztően vicces, és már három évad van belőle, amit végigböngészhetsz.

Dolgozó anyák

Workin' Moms the new Netflix/CBC comedy series is now streaming on Netflix. See what else is new: ...

Workin' Moms Season 1 Netflix Trailer

Amikor négy fiatal anyuka visszatér a munkába a szülési szabadság után, a dolgok igencsak érdekessé válnak. Ott van Kate, a munkamániás PR-menedzser, aki próbál egyensúlyt teremteni; Anne, a pszichiáter, aki véletlenül újra terhes lesz; Frankie, az ingatlanügynök szülés utáni depresszióval küzd; és Jenny, az informatikus pedig már nem érzi jól magát a házasságában. Ezen a sorozaton akkor is hangosan fogsz nevetni, ha soha nem voltál még huzamosabb ideig gyerekek társaságában.

Ez is érdekelhet: Ezt az 5 filmet és sorozatot várjuk a legjobban januárban az HBO Maxon

Szex és New York

When Carrie (Sarah Jessica Parker) and Miranda (Cynthia Nixon) spot their exes Steve (David Eigenberg) and Aidan (John ...

Sex and the City | Carrie & Miranda Run Into Their Exes | HBO

Mivel a Szex és New York volt az Emily Párizsban egyik fő inspirációja, ezért a klasszikus széria nem maradhat le a listánkról. A sorozat négy New York-i, nagyvárosi nő mindennapjait követi végig, akik vicces, de sokszor megható módon igyekeznek lavírozni a stresszes mindennapokban.

Gossip Girl – A pletykafészek

gossip girl trailer.

Gossip Girl Season 1 Trailer

A Gossip Girl a tini drámák, és a csipkelődő poénok egyik alapmérföldköve. Az ismeretlen, mindentudó blogger, „Gossip Girl" (Kristen Bell) által narrált sorozat a manhattani Upper East Side-on élő, felsőosztálybeli kamaszok élete körül forog. A kiváltságosok mindennapjai azonban alaposan felbolydulnak amiatt, hogy az Upper East Side-i tinédzser, Serena van der Woodsen (Blake Lively) visszatér rejtélyes távollétéből.

Én még sosem…

Buckle up for some steamy teen romance. Never Have I Ever streams April 27, only on Netflix. Watch Never Have I Ever, Only on ...

Never Have I Ever | Official Trailer | Netflix

A nagy sikerű, fiatalokról szóló Netflix-széria egy első generációs indiai-amerikai tinédzserről szól, aki az apja elvesztése után úgy dönt, hogy fel akarja tornázni a társadalmi státuszát az iskolában. A sztori elsőre viccesnek tűnik, de számos szívmelengető és szívszorító történést mutat be, melyek okán betekintést nyerhetünk abba, hogy milyen nehéz is idegenként beilleszkedni egy nagyon másmilyen kultúrába.

Forrás: Cosmopolitan