Részlet az Emily Párizsban című sorozatból.

Az Emily Párizsban új évada szokás szerint óriási sikert aratott a nézők körében, azonban számos olyan remek sorozat létezik, ami hasonló módon foglalkozik az emberek mindennapjaival, mint a szóban forgó széria. Ennek apropóján alábbi cikkben öt olyan sorozatot mutatunk be, amit látnod kell, ha szeretted az Emily Párizsban új évadát!


A káprázatos Mrs. Maisel

A szóban forgó történet az ’50-es években játszódik New Yorkban, ahol Midge Maisel élete a feje tetejére áll, miután a férje elhagyja őt. Nem sokkal később azonban rájön, hogy nem akármilyen érzéke van a stand-up comedy-hez. Valószínűleg sejtheted, hogy ez a sorozat elképesztően vicces, és már három évad van belőle, amit végigböngészhetsz.

Dolgozó anyák

Amikor négy fiatal anyuka visszatér a munkába a szülési szabadság után, a dolgok igencsak érdekessé válnak. Ott van Kate, a munkamániás PR-menedzser, aki próbál egyensúlyt teremteni; Anne, a pszichiáter, aki véletlenül újra terhes lesz; Frankie, az ingatlanügynök szülés utáni depresszióval küzd; és Jenny, az informatikus pedig már nem érzi jól magát a házasságában. Ezen a sorozaton akkor is hangosan fogsz nevetni, ha soha nem voltál még huzamosabb ideig gyerekek társaságában.

Ez is érdekelhet: Ezt az 5 filmet és sorozatot várjuk a legjobban januárban az HBO Maxon

Szex és New York

Mivel a Szex és New York volt az Emily Párizsban egyik fő inspirációja, ezért a klasszikus széria nem maradhat le a listánkról. A sorozat négy New York-i, nagyvárosi nő mindennapjait követi végig, akik vicces, de sokszor megható módon igyekeznek lavírozni a stresszes mindennapokban.

Gossip Girl – A pletykafészek

A Gossip Girl a tini drámák, és a csipkelődő poénok egyik alapmérföldköve. Az ismeretlen, mindentudó blogger, „Gossip Girl" (Kristen Bell) által narrált sorozat a manhattani Upper East Side-on élő, felsőosztálybeli kamaszok élete körül forog. A kiváltságosok mindennapjai azonban alaposan felbolydulnak amiatt, hogy az Upper East Side-i tinédzser, Serena van der Woodsen (Blake Lively) visszatér rejtélyes távollétéből.

Én még sosem…

A nagy sikerű, fiatalokról szóló Netflix-széria egy első generációs indiai-amerikai tinédzserről szól, aki az apja elvesztése után úgy dönt, hogy fel akarja tornázni a társadalmi státuszát az iskolában. A sztori elsőre viccesnek tűnik, de számos szívmelengető és szívszorító történést mutat be, melyek okán betekintést nyerhetünk abba, hogy milyen nehéz is idegenként beilleszkedni egy nagyon másmilyen kultúrába.

Forrás: Cosmopolitan

A figyelmetekbe ajánljuk