Megérkezett az Amazon Tom Clancy-adaptációjának előzetese

A Michael B. Jordan főszereplésével készült Bűntudat nélkül akciódús lesz és feszültséggel teli az első kedvcsináló alapján.


Michael B. Jordan volt már szupergonosz és Rocky tanítványa is, most pedig fejest ugrik az akcióba megállíthatatlan szuperkémként a Tom Clancy 1993-as regénye alapján készült Bűntudat nélkül című filmben. Az első előzetese alapján tele lesz kémes feszültséggel és látványos akcióval.

A sztori a klasszikus akciófilmes sémákat követi. A főhősnek megölik a családját, úgyhogy bosszúhadjáratra indul, menet közben pedig felderít egy globális összeesküvést. A filmet Stefano Sollima rendezte, aki a Sicario folytatását rendezte korábban, továbbá neki köszönhetjük a Gomorrah című sorozatot is.

A Bűntudat nélkül egyébként eredetileg a Paramount mozifilmje volt, viszont a koronavírus-járvány miatti mozistopnak hála végül a stúdió megvált a filmtől, elfogadva az Amazon busás ajánlatát. Így április 30-án nézhetjük majd Prime Videon. Az Amazonon fut egyébként a Jack Ryan-sorozat, aminek a spinoffja a regényekben ez a történet. Szóval az streaming platformját akár el is kezdhet építeni egy szép kis Tom Clancy-univerzumot.


A figyelmetekbe ajánljuk