De ez még nem minden, több korábbi tag is újra csatlakozott, és már dolgoznak is valamin.Az AC/DC legutóbbi turnéján Brian Johnsont kénytelen volt lecserélni a banda, az énekes ugyanis sok évnyi hangos koncertezés után elvesztette hallását. Helyére Axl Rose ugrott be a turné hátralevő államosaira. Phil Rudd dobost pedig 8 hónap házi őrizetre ítélték drogok és erőszakkal való fenyegetés miatt, így őt is le kellett cserélni. Végül hosszú betegség után Malcolm Young is elhúnyt. Az ő helyét unokaöccse, Stevie Young vette át.

Most Twitteren bejelentették az öreg rockerek, hogy újra csatlakozik Johnson és Rudd is a bandához, sőt Cliff Williams basszusgitáros is a csapat tagja. Ráadásul egy új albumot is bejelentettek Pwr Up címmel. Azt nem tudni, mikor fog megjelenni, de a Twisted Sister énekese és az együttes jó barátja, Dee Snider a nyáron azt mondta, hogy az AC/DC a nyár folyamán elkészült egy új albummal, így valószínűleg nem kell már sokat várni rá – írja a Variety.

Friss

Lezárják az Andrássy utat ezen a hétvégén

Mivel ma, április 22-én ünnepeljük a Föld napját, a főváros lezárja az Andrássy út-József Attila utca szakaszt, valamint a pesti alsó rakpartot.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk