Napindító gondolat – 11.04.

Milyen lesz a holnap? – többek közt erre a kérdésre kerestük a választ a Hamu és Gyémánt magazin aktuális lapszámában, amikor a magyar kulturális és közélet öt meghatározó szereplőjével készítettünk interjút. Keleti Éva fotográfus szerint nekünk is kell tennünk azért, hogy disztópikus helyett utópikus legyen a holnapunk.


Kezünkben a jövő

Hamu és Gyémánt

A közel 90 éves legendás fotográfus szerint „ha mi talpra álltunk, és a saját gondolataink egyenesbe kerülnek, akkor már sokkal könnyebb a környezetünket is rávenni arra, hogy gondolkozzanak pozitívabban."

A közelmúltban alapjaiban változtak meg a jövőnkről való elképzelések. Ennek apropóján a hazai közélet ismert szereplőivel, Keleti Évával, Péterfy Borival, Gyurta Dániellel, Borbély Alexandrával és Háy Jánossal beszélgettünk jó és rossz forgatókönyvekről, valamint arról, hogy az ő szakmájukat, életüket, jövőképüket hogyan érintik a változások. Az interjúkat a legújabb Hamu és Gyémánt magazinban találod.

Már az újságárusoknál!

Hamu és Gyémánt

A Hamu és Gyémánt őszi lapszáma elérhető a kiemelt újságárusoknál, illetve megrendelhető és előfizethető közvetlenül a kiadótól és digitális változatban is beszerezhető.

A figyelmetekbe ajánljuk