Miklóska Zoltán/Hamu és Gyémánt

Napindító gondolat – 08.17.

Ha megengedjük magunknak, hogy múltunk befolyással legyen jövőnkre, egykor elkövetett hibáink újból és újból szembe néznek majd velünk.


Az életet újra lehet kezdeni

A nap idézete Feldmár Andrástól

Hamu és Gyémánt

Egy fiatal katolikus nő mentette meg

Nem vallásos zsidó családba született, 1940-ben. Még négyéves sem volt, mikor édesanyját Auschwitzba, apját munkaszolgálatba, nagyanyját a gettóba vitték. Őt végül egy fiatal katolikus nő mentette meg, aki rokonának kiadva, másfél éven keresztül rejtegette őt. 16 éves korában hagyta el Magyarországot. Pár hónapot Londonban töltött, majd Kanadába, Torontóba költözött. Itt végezte el egyetemi tanulmányait. A HVG Extra Pszichológia Magazin rendszeres szerzője. Cikkünkben szereplő videóban az őszinte beszélgetés fontosságáról és veszélyeiről mesél.

Friss

A sertéshús fogyasztása is lehet egészséges

A sertéshús sokkal több vitamint és ásványi anyagot rejt, mint azt elsőre gondolnánk. A sovány sertéshús, például a karaj az egészségtudatos táplálkozásba is nagyszerűen beleillik, mert zsír és koleszterin tartalma egyaránt alacsony. Megmutatjuk miért érdemes az ünnepek közeledtével sertéshúsból készült ételt tenni az asztalra. Készítsd el minél többször, hiszen „egy kiváló minőségű sertéshús, minden ízében különleges"!

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk