Fotó: Hamu és Gyémánt / Bácsi Róbert László

Napindító gondolat – 09.02.

Concha-Sömjéni Ernesto az erdélyi, magyar, chilei és spanyol felmenőktől származó belsőépítész a Hamu és Gyémánt magazin nyári lapszámában megjelent interjúban elmondja, szerinte mi kell ahhoz, hogy valaki jól tudja mások lakását megtervezni.


A jó belsőépítész egyben jó emberismerő is

Hamu és Gyémánt

A különleges családi háttérrel rendelkező belsőépítész, Concha-Sömjéni Ernesto a Hamu és Gyémánt magazinnak adott interjúban Buenos Airesbe álmodott panzióról, barcelonai avantgárdról, miami bulikról mesél, és elárulja, miért érzi küldetésének, hogy megváltoztassaa magyarok üzleti mentalitását.

Élet/út rovatunk legújabb cikke a Hamu és Gyémánt magazinban!

Hamu és Gyémánt

A Hamu és Gyémánt nyári lapszáma elérhető a kiemelt újságárusoknál, illetve megrendelhető és előfizethető közvetlenül a kiadótól és digitális változatban is beszerezhető.

Friss

Hamu és Gyémánt

Napindító gondolat – 01.27.

Ott Anna életében (ahogy másoknál is) a laptop vette át a vezető szerepet a tárgyak közt 2020-ban, de szorosan ott van mögötte a listán a borospohár is. A művészeti vezető, kulturális menedzser erről is mesélt nekünk a Hamu és Gyémánt magazin téli lapszámában megjelent interjúsorozatban, ahol arra kértünk öt közéleti szereplőt, pakolják ki képzeletbeli táskájukból a tavalyi évüket meghatározó fontos tárgyakat.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk