Servant

Servant

5 előzetes múlt hétről, amiről vétek lenne lemaradni

Manapság túl sok a tartalom és túl sok előzetes érkezik, az ember könnyen le tud maradni izgalmas dolgokról. Szerencsédre összeszedtük az előző hét 5 legizgalmasabb előzetesét neked, hogy képben legyél.


The Wheel of Time

Az Amazon szeretett volna egy saját Trónok harcát, úgyhogy sorozatra adaptálja Robert Jordan fantasy könyvszériáját, az első előzetes alapján nem spórolva rajta semmit. November 19-én debütál majd a széria az Amazon Prime-on, hetente jön majd egy epizód, az első évad pedig 8 részes lesz.

Vaják

Kaptunk már mindenféle videót a Vaják második évadáról, csak éppen rendes előzetest nem még. A Netflix szerencsére múlt héten kiadta végre a december 17-én debütáló újabb felvonás hosszabb trailerét.

Lightyear

A múlt hét legmeglepőbb előzetese a Pixar új animációsfilmjéé, ami egyben a Toy Story spinoffja. Mint a trailerből kiderült ugyanis, Buzz Lightyear ebben a filmben nem játék, hanem egy valódi asztronauta, aki kalandra indul az űrben. 2022 június 17-én kiderül, hogyan is működik ez.

A Gucci-ház

Érkezett egy újabb, hosszabb előzetes A Gucci-házhoz is, ami Ridley Scott második filmje lesz, amit bemutatnak ebben a hónapban az Egyesült Államokban. A híres Gucci-házaspárt Lady Gaga és Adam Driver alakítja majd, Magyarországon pedig november 25-étől adják majd a mozik.

Servant

Megérkezett az első előzetes továbbá M. Night Shyamalan Apple TV+ szériájának, a Servantnak a harmadik évadához is múlt héten. Ha kimaradt volna eddig esetleg, hogy a váratlan fordulatairól elhíresült rendezőnek van egy horrorszériája, január 21-ig bőven van még időd pótolni az első két évadot, akkor debütál ugyanis az újabb felvonás.


A figyelmetekbe ajánljuk