Szülinapját ünnepli a világ egyik legnagyobb és legnépszerűbb kommunikációs applikációja, melynek segítségével a felhasználók már 10 éve indíthatnak és fogadhatnak online nemzetközi hívásokat.


Az applikáció az elmúlt egy évtizedben sokat fejlődött:

  • bevezették a közösségeket;
  • a csoportos beszélgetéseket;
  • és a csetrobotokat is.

A legnagyobb mégis hat évvel ezelőtt, 2014-ben történt, ekkor vette meg ugyanis a japán Rakuten az alkalmazást – írja a Telex. 2020 novemberében azt is bejelentették, digitális fizetési megoldásokat fejlesztenek, valamint bemutatták a csevegőroboton keresztüli fizetés lehetőségét.

A vállalat a születésnap alkalmából egy csevegőrobotban elrejtett nyereményekkel köszöni meg a felhasználók bizalmát, mely ezen a linken érhető el. A Viber október elején kifejezetten magyar felhasználóknak is kedveskedett, amikor is matricacsomagjába bekerültek a magyar népmesék karakterei.

Friss

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért zsugorodott össze az emberi agy az elmúlt 30 ezer évben

A tudósok szerint az emberi agy zsugorodása testi változásokhoz köthető.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk